Gå til våre mobile nettsider
Bokklubben Bøker Gregor i Underlandet - Suzanne Collins - Innbundet (9788205431393)
Gregor i Underlandet - Suzanne Collins Jørn Roeim Eilert Sundt
Del med andre
Utgitt:
Forlag:
Gyldendal
Innb:
Innbundet
Språk:
Norsk Bokmål
Sider:
296
Format:
21 x 13 cm
ISBN:
9788205431393
Utgave:
1. utg.
Genre:
Alder:
Barn 9-12
Hør utdrag : Utdraget er hentet fra lydbokutgaven

Gregor i Underlandet

av ;

Jørn Roeim

(Oversetter) ;

Eilert Sundt

(Oversetter)
Ny fantasy-serie fra Suzanne Collins, forfatteren av Dødslekene!
Innbundet Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
Legg i handlekurv Veil pris: 279,-Bokklubbpris: 244 ,- (portofritt tilsendt)
Du sparer: 35,-
Du får 12 bonuskroner

Gregor i Underlandet handler om en farefull og eventyrlig verden. Underverdenen ligger der du minst skulle vente det: Direkte under New Yorks travle gater.

Etter at faren forsvant har ikke moren til Gregor råd til å reise på ferie. Gregor blir satt til å passe lillesøsteren Boots, som er to år, mens moren er på arbeid. Han synes ikke ferieutsiktene er så veldig gode, men han er glad i lillesøsteren sin og gjør det han må gjøre. En dag tar han med seg Boots ned i vaskekjelleren for å vaske klær. Der nede er det kjøligere enn oppe i leiligheten, og han tar seg i å dagdrømme litt. Brått kan han ikke se Boots? Han får øye på de små føttene hennes som stikker ut av en tørketrommel, og blir lettet - hun har hvert fall ikke forsvunnet, sånn som faren.

Ned kaninhullet
I det han bøyer seg inn i vasketrommelen for å trekke henne ut, blir han sugd innover. De faller og faller i en liten evighet, omtrent som Alica i eventyrland. Når de omsider lander befinner de seg på et mørkt og skummelt sted – de har kommet til Underlandet, under byen. Der bor det mennesker i anspent sameksistens med enorme edderkopper, flaggermus, kakerlakker og rotter. Den skjøre freden er truet, men Gregor vil ikke ta parti i konflikten. Han vil bare komme seg hjem igjen. Men da han får høre om en profeti som forutsier at han skal spille en viktig rolle i Underlandets fremtid, skjønner han at det kan være den eneste måten å få svar på den store gåten i livet hans på. Det han ikke vet, er at denne utforskingen skal komme til å forandre både ham og Underlandet for bestandig.

Vår nye helt Gregor
Gregor i Underlandet river leserne med seg inn i en verden full av spenning, grøss og humor i herlig blanding - det gjør underverker for leselysten! De fleste som leser denne boka vil ganske sikkert umiddelbart begynne å vente på bok nummer to om Gregor. Underlandet er et univers som lesere fra ti år og oppover vil la seg fenge av, og som i Dødslekene er historie og plot imponerende gjennomarbeidet og gjennomtenkt.

Dette er den første boken om Gregor.
Første bok i fantastisk ny fantasyserie av ingen ringere enn Suzanne Collins -- forfatteren av Dødslekene Elleve år gamle Gregor og lillesøsteren Boots bor i en leiegård i New York. En dag faller de gjennom et hull i vaskekjelleren og havner i det mørke Underlandet under byen. Der bor det mennesker i anspent sameksistens med enorme edderkopper, flaggermus, kakerlakker og rotter. Den skjøre freden er truet, men Gregor vil ikke ta parti i konflikten. Han vil bare komme seg hjem igjen. Men da han får høre om en profeti som forutsier at han skal spille en viktig rolle i Underlandets fremtid, skjønner han at det kan være den eneste måten å få svar på den store gåten i livet hans på. Det han ikke vet, er at denne utforskingen skal komme til å forandre både ham og Underlandet for bestandig.. Her er spenning, grøss og humor i herlig blanding. Underlandet er et univers lesere fra ti år og oppover vil la seg fenge av, og som i Dødslekene er historie og plot imponerende gjennomarbeidet og gjennomtenkt.
Flere av Suzanne Collins:
Opp i flammer
Suzanne Collins
Bokklubbpris: 130,00
Fugl Føniks
Suzanne Collins
Bokklubbpris: 130,00
Dødslekene
Suzanne Collins
Bokklubbpris: 130,00
Finn mer:
Andre utgaver: Gregor i Underlandet
Forfatter: Suzanne Collins
Genre: Romaner

gaverutstyr