Meny

Sandmannen

kriminalroman

; Ivar Nergaard (Oppleser) ; Henning J. Gundersen (Oversetter)

Serie: Joona Linna 4

En kald vinternatt i Stockholm blir en ung mann funnet gående på en jernbanebro. Han har legionærsyken og er sterkt nedkjølt. På sykehuset oppdager de at mannen ble erklært død for sju år siden. Han heter Mikael Kohler-Frost og var et av seriemorderen Walter Jureks siste ofre før Jurek ble arrestert av Joona Linna for tretten år siden. Les mer
Vår pris
349,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 349,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

En kald vinternatt i Stockholm blir en ung mann funnet gående på en jernbanebro. Han har legionærsyken og er sterkt nedkjølt. På sykehuset oppdager de at mannen ble erklært død for sju år siden. Han heter Mikael Kohler-Frost og var et av seriemorderen Walter Jureks siste ofre før Jurek ble arrestert av Joona Linna for tretten år siden.


Medhjelperen

Jurek ble dømt til psykiatrisk behandling og total isolasjon, så det kan ikke være han som har holdt Mikael fanget. Så hvem er det som har holdt ham innesperret, og hvor? Og hva har skjedd med søsteren hans, som forsvant samtidig? For første gang slår det Joona at de kanskje gjorde en fatal feil den gangen for tretten år siden. Jurek Walter er ond som arvesynden, men han kan ikke ha vært alene om sine ugjerninger. Der ute finnes det en medhjelper - og kanskje flere ofre i live. Ofre som tiden er i ferd med å renne ut for.


Joonas plan

Mikaels uventede tilbakekomst betyr at den gamle saken må gjenopptas. Og det haster. Noen må ta seg inn i den psykiatriske anstalten og vinne seriemorderens tillit. Joona tenker øyeblikkelig på kollegaen Saga Bauer. Hun er virkelig noe for seg selv, vakker som en sommernatt, men med noen nattsvarte mørke sider. Hvis noen har det som skal til for å få noe ut av Jurek Walter, så må det være henne. Aksjonen setter helt klart ting i bevegelse, men det går på ingen måte som etterforskningsgruppa hadde sett for seg ...


Nervepirrende spenning

Med sin fjerde thriller overgår Lars Kepler alle forventninger. Dette er ikke sofistikert krim for finslige sjeler, men til gjengjeld er det virkelig uutholdelig spennende lesning. Forfatterparet som skjuler seg bak pseudonymet Kepler blander trekk fra gotiske skrekkromaner med myter og historie, og omdanner det til en historie som gir leserne noen riktig nervepirrende timer i godstolen. Sett av god tid, for Sandmannen er ikke lett å legge fra seg!

Fakta