Bli med Velg .. Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Bollesett Cheng 13 deler + 2 bøker GRATIS*
(verdi inntil 2347,- )

Bollesett Cheng 13 deler - Mio

Disse bollene kommer du til å elske! 13 stk boller i elegant blåmønstret porselen i ulike størrelser og med en liten fot slik at de ikke vingler, men står stødig på matbordet. Hva med å lage en eksotisk variant av taco? Eller starte grillsesongen nå og plassere salater, poteter, rømmedip, eplechutney, grønnsaker og annet spennende grilltilbehør i bollene? Bollene er enkle å stable når det ikke er i bruk, og det blir lett å dekke et hyggelig og fristende bord.


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 169,- for velkomstpakken din.