Velkommen til Bokklubben


Bokklubben består etter over femti års drift av bokklubber for både barn og voksne lesere. I klubbene presenteres samtidig skjønn- og faglitteratur, utvalgt gjenbrukslitteratur og også klassiske verk i abonnementsserier. Virksomhetens viktigste kanaler mot kundene er nettbutikkene bokklubben.no og bokkilden.no.

Siden starten har vi hatt mer enn 3 millioner kunder, distribuert mer enn 130 millioner bøker og mer enn 10 millioner nytteprodukter til hjem og reise. Vi utvider stadig tilbudet med nye produkter og konsepter.

Bokklubben baserer seg på det syn at litteraturen beriker livet og bidrar til å utvikle språkforståelsen, som er en forutsetning for demokratiet. Vår oppgave er å formidle kontakt mellom forfatterne og de mange som har grunnleggende behov for og rett til å få del i litteraturen. Gjennom vår formidling bidrar vi til å fremme lesingen, forfattervirksomheten og det norske språket.

Bokklubbens mål er å være den mest kundeorienterte og effektive direkte distribusjonskanal for litteratur i alle formater. Vi skal knytte til oss så mange kunder i organiserte kundeforhold som mulig, og sørge for at vi anbefaler og distribuerer bøker og andre produkter på en så stimulerende og effektiv måte som mulig. Vi skal berike livet til kundene våre.

Vi skal medvirke til at kulturprodukter og kunstneriske prestasjoner verdsettes høyt i vårt samfunn.

De norske Bokklubbene AS (Bokklubben) ble startet i 1961 av to av de nåværende eierforlagene; H. Aschehoug & Co og Gyldendal Norsk Forlag A/S. Pax Forlag er også blant eierne. Cappelen forlag var medeier fra 1963 til 1990.

Bokklubben Nye Bøker
Norges største bokklubb tilbyr det beste utvalget av nye romaner, krim og enkelte sakprosabøker. Her får du bøkene som blir lest, bejublet og snakket om. Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Bokklubben Krim og Spenning
Norges største krimbokklubb, og det naturlige valget for alle krimlesere. Aldri en kjedelig bok er vår garanti til medlemmene. I den enorme vrimmelen av nye krimbøker får du her garantert de beste bøkene, til garantert lav pris og alle hovedbøker portofritt tilsendt.

Bokklubben Barn
Lesing gir forsprang, og i Norges eldste og største barnebokklubb stimuleres barnas leselyst. Gjennom de beste leseopplevelsene med klassikere, nye norske og oversatte titler, faktabøker, lekebøker og oppslagsverk i skjønn forening utvikles barnets leseferdigheter og emosjonelle kompetanse. Meld barnet ditt inn i dag! Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Bokklubben Ungdom – tilbyr de beste bøkene til store barn i alderen 11-16 år.
Klubben er unik i sitt slag, og tilbyr bøker til lesere som har vokst fra barnebøkene og som er ute etter ungdomsbøker som gir leselyst. Leseferdigheter og emosjonell kompetanse vil bidra til ungdommen din grunnlag for god selvfølelse og refleksjonsevne. Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Bokklubben Villmarksliv
Norges største bokklubb for friluftsfolk, sportsfiskere og jegere. Her får du kunnskap og inspirasjon som vil sikre rikere naturopplevelser og større respekt og innsikt i tradisjoner for bærekraftig utnyttelse av jorda vi lever på. Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Den norske Bokklubben
Norges eldste bokklubb garanterer de virkelig store leseopplevelsene til sine medlemmer. Klubben har siden 1961 tilbudt gamle og nye klassikere, og ikke sjeldent bøkene som kommer til å bli klassikere. Klubben passer for deg som er opptatt av den gode historien.

Bokklubben Fakta
Bokklubben Fakta er Norges største bokklubb for deg som ønsker økt kunnskap og gode leseopplevelser. Du vil få tilbud om aktuelle og interessante bøker som holder deg oppdatert. Målet er å være “Bokklubben som tar deg en tanke videre”. Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Bokklubben Lydbøker
Hør på en bok – når det passer best. Lydbøkene du får er helt nye eller spesielt aktuelle og lest inn av forfatteren selv eller dyktige norske skuespillere, som vet å løfte frem bokens innhold. Lydbokopplevelsen kan være enda rikere enn selv å lese bøker! Meld deg inn nå. Hovedbøkene sendes fraktfritt i CD-format og alltid med maksimal rabatt.

Her finner du en oversikt over de ressurser som er lagt ut for presse og media.

Mer informasjon?

Bokklubben eies av Gyldendal, Aschehoug og Pax

Mobil app for iPhone og Android

I Bokklubbens app finner du dine aktuelle hovedbøker, og om du ønsker å avbestille, kan du gjøre det rett i appen.

Og lurer du på hva en bok koster hos Bokklubben, kan du søke etter den eller fotografere strekkoden for å sjekke pris. Vil du ha forslag til bøker spesielt anbefalt for deg, klikker du på Anbefalinger!

Gå til mobil app

 

Facebook & instagram

Du finner oss i sosiale medier:

Facebook

Instagram

 

  • Alle nye bøker har alltid den maksimale rabatten vi har lov å gi - 12,5 prosent rabatt
  • 5 % bonus på alle kjøp – bortsett fra bøker i fastpris
  • Alle hovedbøker portofritt tilsendt
  • Alle bokordre over 299,- leveres fraktfritt
  • Prisgaranti på hovedbøker
  • En gang i året får aktive medlemmer som mottar nyhetsbrev fra oss, tilbud om en gratis bok
  • Våre dyktige redaktører leser enorme mengder manus hvert år og velger ut det aller beste til deg.
  • Enkel avbestilling med Bokklubb-appen. Appen laster du ned gratis fra iTunes Store til iPad og andre Apple-produkter, og fra Android Market til en rekke andre smarttelefoner
  • Bokklubben samarbeider med en rekke kulturinstitusjoner rundt om i landet, og som medlem i Bokklubben får du rabatt på en mengde arrangementer.
  • I tillegg til det store  bokutvalget  har vi utvidet varesortimentet og du kan nå velge blant hundrevis av interiør og kjøkkenartikler fra kjente merkevarer, trening og skjønnhetsprodukter og mye mer til konkurransedyktige priser.

Til hjemmet

Vi har et stort utvalg av gaver, interiørprodukter og annet utstyr, som du som medlem kan kjøpe enkelt til svært gode priser. Du får f.eks. alltid minst 10 % rabatt på kjente merkevarer!

Gå til Til hjemmet

 

E-bøker

Umiddelbart etter kjøpet er e-boka tilgjengelig på Min side.

Har du iPad eller et annet nettbrett (f.eks. en smartmobil), leser du bøker enklest i Bokklubbens e-bokleser. Last ned leseren gratis første gang du bestiller en e-bok, deretter vil alle bøker du kjøper legge seg automatisk i leseren.

Har du et lesebrett uten nyere nettleser må du laste ned et program som Adobe Digital Reader for å kunne lese e-bøker.

Gå til E-bøker