Kokkelære

den store kokeboka

; Ingvar Eriksson (Illustratør)

ÅRETS KOKEBOK 2015!
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? Beherske det de kan, kjenne til deres hemmeligheter, få tilgang til kokkenes kunnskaper, oppskrifter, tips og råd. Med Kokkelære av Tom Victor Gausdal kan du endelig realisere denne drømmen. Les mer
Vår pris: 545,-
Spar: 54,-
Veil. pris: 599,- (Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Midlertidig utsolgt
 Kjøp NÅ - få 27 bonuskroner!

Om boka

Årets kokebok 2015

Kåret av Apéritif og Norli

Juryens begrunnelse:
"Det går tiår mellom hver gang det kommer ut en kokebok bok som vil bli stående som en klassiker. Tom Victor Gausdals Kokkelære er vår tids Schønberg Erken: Stor kokebok - et omfattende og svært anvendelig oppslagsverk som kommer til å bli et must i alle kjøkken - og som snarest bør bli standard lærebok ved alle norske skoler som utdanner kokker. Den bør også være obligatorisk for alle amatørkokker som drømmer om å spisse sin matlaging."

Med over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler er Tom Victor Gausdals nye store kokebok en av de mest allsidige og nyttige kokebøkene noensinne utgitt på norsk, og en begivenhet for alle matinteresserte.

Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på - eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt slik proffene gjør det. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer.

Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk!

 

Fakta

Bla i boka