Meny

E-nummer i maten

for deg som vil vite hva du spiser

Norge har nå fullt ut akseptert EUs "matsminkedirektiver" og har fått samme regler som EU-landene. Det betyr at flere tilsetningsstoffer er lovlige i flere varer. Det blir stadig viktigere å lære seg litt om tilsetningsstoffene og hva de gjør med maten vår og helsa vår. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Norge har nå fullt ut akseptert EUs "matsminkedirektiver" og har fått samme regler som EU-landene. Det betyr at flere tilsetningsstoffer er lovlige i flere varer. Det blir stadig viktigere å lære seg litt om tilsetningsstoffene og hva de gjør med maten vår og helsa vår. Siden denne boka kom ut første gang i 1995 under navnet E-nummerguiden, har det skjedd store endringer i norsk regelverk for tilsetningsstoffer.
Denne utgaven har en fullstendig oversikt over alle lovlige tilsetningsstoffer og i hvilke matvarer de brukes. Boka utgis i samarbeid med ?Nettverk for mat og miljø". Forfatteren Tron Soot-Ryen er journalist i NRK og arbeider spesielt med forbruker- og miljøspørsmål.

Fakta