E-nummer i maten
for deg som vil vite hva du spiser
Norge har nå fullt ut akseptert EUs "matsminkedirektiver" og har fått samme regler som EU-landene. Det betyr at flere tilsetningsstoffer
er lovlige i flere varer. Det blir stadig viktigere å lære seg litt om tilsetningsstoffene og hva de gjør med maten vår og helsa vår. Les mer
- Vår pris
- 174,-
- Spar
- 25,-
Veil. pris: 199,-
(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg
Paperback
Legg i ønskeliste
Paperback
Legg i ønskeliste
Vår pris:
174,-
Spar:
25,-Veil. pris: 199,-
(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg
Norge har nå fullt ut akseptert EUs "matsminkedirektiver" og har fått samme regler som EU-landene. Det betyr at flere tilsetningsstoffer
er lovlige i flere varer. Det blir stadig viktigere å lære seg litt om tilsetningsstoffene og hva de gjør med maten vår og
helsa vår. Siden denne boka kom ut første gang i 1995 under navnet E-nummerguiden, har det skjedd store endringer i norsk
regelverk for tilsetningsstoffer.
Denne utgaven har en fullstendig oversikt over alle lovlige tilsetningsstoffer og i hvilke matvarer de brukes. Boka utgis i samarbeid med ?Nettverk for mat og miljø". Forfatteren Tron Soot-Ryen er journalist i NRK og arbeider spesielt med forbruker- og miljøspørsmål.
Denne utgaven har en fullstendig oversikt over alle lovlige tilsetningsstoffer og i hvilke matvarer de brukes. Boka utgis i samarbeid med ?Nettverk for mat og miljø". Forfatteren Tron Soot-Ryen er journalist i NRK og arbeider spesielt med forbruker- og miljøspørsmål.