Meny

Til bords med the Sopranos

presentert av Artie Bucco

; Alexander Leborg (Oversetter) ; Michele Scicolone (Innledning)

Dette er den optimale kokeboka til kult-tv-serien "The Sopranos". Artie Bucco, som er kokken i tv-serien og driver egen restaurant, hvor mye av handlingen utspiller seg, fronter hele boka, for å gjøre den til en autentisk kokebok. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Om boka

Dette er den optimale kokeboka til kult-tv-serien "The Sopranos". Artie Bucco, som er kokken i tv-serien og driver egen restaurant, hvor mye av handlingen utspiller seg, fronter hele boka, for å gjøre den til en autentisk kokebok. I tillegg til alle oppskriftene på typisk italiensk mat (spist av italienere i USA) legger de maten inn i handlingen, samtidig som alle tv-personene blir presentert. Hovedvekten er allikevel oppskriftene, som de på en enkel måte lenker opp til handlingen.


En bok for matelskere og Sopranos-elskere. Den er rikt illustrert med matbilder og bilder fra serien. Boka er skrevet av Allen Rucker, og alle oppskriftene er gjennomgått av kokken Michele Scicolone.


Fagkonsulent: Andreas Viestad.

Fakta