Kan jeg? Fra drøm til virkelighet

Vår pris: 349,-

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg
 Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Hvor vil jeg? Og hvor er målet når toppen er nådd? Lær å vite hvor du vil - og hvordan du kommer deg dit!

I denne boken kan du bli med Sydpolfarer Liv Arnesen og Himalayaklatrer Jon Gangdal på tur gjennom disse spørsmålene. Forfatterne har selv gjort mange av sine drømmer til virkelighet gjennom ekspedisjoner til fjerne himmelstrøk. Her forteller de åpent om hva de har lykkes med og mislykkes med, hvorfor resultatet ble som det ble og betydningen av tydelige mål, planlegging, trening, godt lederskap og medarbeiderskap.

Liv Arnesen og Jon Gangdals turer er ekstreme, og passer ikke for alle, men hverdagen deres likner til forveksling andres. Du kan lære mye av deres refleksjoner og arbeidsmetoder.

Hverdagsmennesker gir ofte omstendigheter skylden for det de er eller det de ikke har fått gjort. Denne boken viser deg hvordan du finner eller lager de riktige omstendighetene for å virkeliggjøre dine drømmer, enten det gjelder karriere, barneoppdragelse eller hverdagens logistikk. Kan jeg? er boken for deg som vil ha enda litt mer ut av livet, både når det gjelder egen mestring og i samspill med andre.

Ambisjoner
"Ambisjoner forteller noe om nivået på målene. Dermed sier de ikke bare noe om hvor du skal, men også hvor du vil. Ambisjonsnivået er bestemmende for hvordan du innretter livet ditt, og hvor mye du er villig til å strekke deg for å nå målene. Hva er dine ambisjoner? Er det samsvar mellom målene det forventes at du skal nå og ambisjonsnivået ditt?"

Liv Arnesen er den første kvinne som har gått alene til Sydpolen. Sammen med Ann Bancroft driver hun firmaet yourexpedition som kombinerer ekspedisjoner med utdannings- og motivasjonsopplegg rettet mot kvinner, barn og ungdom.

Jon Gangdal har ledet flere klatreekspedisjoner til Himalaya. Han er også forfatter og er mye benyttet som foredragsholder og rådgiver innen områdene ledelse, lagspill og kommunikasjon.

Forlag: Aschehoug
Hft. 179 sider
Format: 17 x 22 cm

Fakta