Meny

7 dager i Pyreneene

; Øyvind Hjelle ; Svein Utigard ; Svein Utigard (Illustratør) ; Tine Poppe (Illustratør) ; Claus Wiese (Illustratør)

Tre norske menn drar på en kulinarisk ekspedisjon langs fjellkjeden Pyreneene. Øyvind Hjelle, kjøkkensjef på Palace Grill i Oslo, lager maten underveis, mens Claus Wiese og Svein Utigard skildrer opplevelsene, naturen, kulturen og ikke minst måltidene de inntar og menneskene de treffer. Les mer
Vår pris
348,-
Spar
50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 348,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Tre norske menn drar på en kulinarisk ekspedisjon langs fjellkjeden Pyreneene. Øyvind Hjelle, kjøkkensjef på Palace Grill i Oslo, lager maten underveis, mens Claus Wiese og Svein Utigard skildrer opplevelsene, naturen, kulturen og ikke minst måltidene de inntar og menneskene de treffer. Halvparten av boka består av reiseskildringer og resten av mat, menyer og oppskrifter. Har oppskriftsregister.

Fakta