Omaggio vase 17 cm plomme

Herlig nyhet fra dansk designfavoritt Kähler: Omaggio-serien kommer nå i håndblåst glass! Les mer

Finnes i disse fargene

Mer om produktet

Den store Kähler-vasen i glass er en spennende utvidelse av den ikoniske Omaggio-serien. Vasen er laget av gjennomsiktig, håndblåst glass og har gjennomgått en forsiktig prosess hvor opptil 15 dyktige håndverkere sikrer at alle aspektene av formgivningen er som den skal være. På denne måten er du sikret et vakkert design og topp kvalitet, samtidig som hver enkelt vase er helt unik.

Vasen kan brukes på utallige måter og spesielt lekkert blir det når man bruker vasens vakre gjennomsiktighet til å vise frem årstidens fine greiner. La greinene titte opp over kanten av vasen, eller utnytt materialets gjennomsiktighet og bruk vasen som utstillingsglass. Eller miks og match - skap et enkelt stilleben-motiv ved å sette sammen flere vaser i samme farge – og hvis du foretrekker et mer dynamisk uttrykk gir forskjellige greiner og blomster et vakkert samspill.

Anbefalinger og vedlikehold:
Produktet er laget av håndblåst glass og deretter dekorert for hånd. På grunn av håndverksprosessene og materialets egenskaper, vil små luftbobler formes i materialet. Produktet tåler ikke oppvaskmaskin.

Fakta