illustrasjonsfoto

Den skjeve mynten

; Karl James Mountford (Illustratør) ; Lisa Vesterås (Oversetter)

Under London eksisterer en verden der helt normale gjenstander gjør veldig uvanlige ting. Alle Harry Potter-fans kan glede seg til å lese beretningen om De uvanlige! Les mer
Vår pris: 149,-
Spar: 100,-

Veil. pris: 249,- (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

 Kjøp NÅ - få 7 bonuskroner!

Om boka

En helt uvanlig reise 
Under London eksisterer en verden der helt normale gjenstander gjør veldig uvanlige ting. Alle Harry Potter-fans kan glede seg til å lese beretningen om De uvanlige!

Når bestemoren til Ivy Sparrow blir kjørt til sykehuset i all hast, aner verken hun eller storebroren Seb hva de har i vente. Tilbake hos bestemoren har huset blitt vendt på hodet, en svevende fjær risser inn beskjeder i veggen og to politiinspektører med merkelige uniformer står utenfor og veiver med dobørster. For å komme seg unna hopper Ivy og Seb ned i kofferten til en rar gutt som hevder han kan redde dem.

Den store hemmeligheten
Plutselig befinner Ivy og Seb seg i Lundinor, et marked under London, der uvanlige mennesker selger og bytter uvanlige ting: belter som får deg til å fly, eller jojoer som er våpen. Ivy og Seb finner fort ut at vanlige, som dem selv, ikke er spesielt velkomne i denne uvanlige verdenen. Når de avslører en familiehemmelighet som er like skamfull som den er utrolig, skjønner de at det er mer ved bestemoren enn de noen gang har forestilt seg. Kanskje skal de omsider finne ut hva som skjedde i den perioden som bestemoren aldri snakker om, før Ulykken ...

Kamp mot klokka
Med de uvanlige i hælene og den veldig uvanlige vekkerklokken, som teller ned tiden til foreldrene deres skal dø, må Ivy og Seb finne en vei ut, komme seg hjem og redde foreldrene sine og bestemoren sin før det er for sent. ‘Den skjeve mynten’ er første bind i serien De uvanlige. Alle Harry Potter-fans vil her finne mye av det de liker aller best: Gode vennskap og underlige allianser, masse magi og ikke minst en spennende leseopplevelse - det er bare å glede seg!

Fakta