Humlejakt

på leting etter sjeldne humler

; Halvor Kristiansen (Oversetter)

«Alle barn har en insektsperiode i barndommen. Jeg vokste aldri fra min.»
Dave Goulson

I Humlejakt er insektseksperten Dave Goulson på leting etter verdens sjeldneste humler. Jakten på de lodne insektene fører ham fra kalksteinsplatået Salisbury Plain til hekkene i Sussex og fra Polen til Patagonia.

Les mer
Vår pris: 323,-
Spar: 46,-
Veil. pris: 369,- (Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

«Alle barn har en insektsperiode i barndommen. Jeg vokste aldri fra min.» 
Dave Goulson 

I Humlejakt er insektseksperten Dave Goulson på leting etter verdens sjeldneste humler. Jakten på de lodne insektene fører ham fra kalksteinsplatået Salisbury Plain til hekkene i Sussex og fra Polen til Patagonia. Dave Goulsons fabelaktige formidlingsevne lyser gjennom hele boka. Som alltid når det gjelder Goulson - enten han leter etter de store, gule humlene på Hebridene eller jakter dem i jungelen i Ecuador - skriver han med sterkt engasjement, humor og kjærlighet til biologifaget og naturen. 

Humlejakt er en virkelig sjarmerende og inspirerende bok som viser kompleksiteten til disse utrolig viktige insektene, og får deg til å innse hvor avgjørende humler og andre bier er for plantene våre og dermed for oss. Med vitenskapelig kompetanse og lidenskap beskriver Goulson hvordan naturen mot alle odds evner å endre seg og reparere noe som er på vei til å bli galt - og hvordan skjønnhet finnes på de mest overraskende steder.

 

Fakta