Champagnekjøler AJ rustfritt stål

Hold boblene herlig kalde i champagnekjøler fra Steltons stilige Cylinda line-serie. Les mer
Vår pris: 1749,-


Leveringstid: Ikke i salg

 Kjøp NÅ - få 175 bonuskroner!

Mer om produktet

Hva ser vel bedre ut enn en champagnekjøler med kveldens drikke på kjøling? AJ Champagnekjøler er en eksklusiv og elegant champagnekjøler i tidløst, umiskjennelig Arne Jacobsen-design. Champagne er for de store anledningene – med denne kjøleren vil det virkelig ose luksus!

Arne Jacobsens eksklusive, cylindriske champagnekjøler i rustfritt, satinpolert stål er uten overflødige detaljer, men med praktiske håndtak. Lett å løfte og lett å holde ren. 

Diameter: 17,8 cm. Høyde: 21 cm. 

Arne Jacobsen (1902-1971) er en av Danmarks mest kjente arkitekter og designere - både i Norge og i utlandet. Kjent for sin forbløffende nysgjerrighet, originalitet og kreativitet spilte Arne Jacobsen en viktig rolle i modernismen og dansk designhistorie.

Cylinda-line, designet av Arne Jacobsen, ble tildelt ID-prisen 1967 av Selskapet for Industriell Formgivning og International Design Award 1968 av The American Institute of Interior Designers. Cylinda-line er hjertet i Steltons DNA. Champagnekjøleren inngår i Steltons nye serie som feirer Cylinda-Line 50 års jubileum.

 

 

Fakta