illustrasjonsfoto

Bruno 3000 Tvillingene + Klubben

Bruno 3000 handler så klart om Bruno! Han bor i en svensk by, er åtte år gammel og har levd i tre tusen og noen dager (eller drøye 8 år), og han er vel verdt å bli kjent med! Les mer
Vår pris: 312,-

Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

 Kjøp NÅ - få 16 bonuskroner!

Om boka

Bli kjent med Bruno!

Bruno 3000 handler så klart om Bruno! Han bor i en svensk by, er åtte år gammel og har levd i tre tusen og noen dager (eller drøye 8 år), og han er vel verdt å bli kjent med!

Tvillingene er den første boka om Bruno. Brunos aller beste venner er tvillingene Tom og Ture. Rommet deres er STAPPFULLT av Lego. Tom og Ture har mest Lego i hele verden! Bruno liker også lasersverd, klinkekuler, Minecraft og judo. Han er tingleter (og en gang fant han en grusete Lypsyl med banansmak, en magnet, en rusten krok, en sko og to klinkekuler). Men plutselig skal bestevennene flytte. Langt! Hvordan skal det gå? Bruno skriver og tegner om alt som skjer, også om det som helst ikke skulle skjedd. (Det var forresten ikke Bruno som gjorde det. Det var hånda.) 

Om å være med i Klubben
I Klubben har bestevennene hans, Tom og Ture, flyttet langt, langt unna! Han må gå alene på judo, og på skolen sier Lukas og Yango at han bare kan være med i den hemmelige klubben hvis han har et sånt blått merke som de har. Det er snart jul. Men hva skjedde egentlig med adventskalenderen og hvordan blir det å treffe Tom og Ture når de kommer hjem på juleferie? 

Hverdagsnær og varm feelgood-bok for å lese selv eller lese sammen med en voksen, om vennskap, savn og sterke følelser. 

 

«Brunos hverdag er så prikksikkert skildret at han kunne vært en hvilken som helst åtteåring i den virkelige verden.» 
Fra det svenske bokmagasinet «Vi Läser».

Fakta