illustrasjonsfoto

Kaptein Sabeltann bøker + lysboks

Sabeltann er en av barnas favoritter. I denne pakken får du en fin bok og et aktivitetshefte, og en kul lystavle der foreldrene kan skrive noe hyggelig – eller barnet selv kan leke seg med bokstavene. Fungerer som nattlampe. Les mer
Vår pris: 399,-

Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

 Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Om boka

Hiv og hoi! Gjør det koselig på rommet.

Sabeltann er en av barnas favoritter. I denne pakken får du en fin bok og et aktivitetshefte, og en kul lystavle der foreldrene kan skrive noe hyggelig – eller barnet selv kan leke seg med bokstavene. Fungerer som nattlampe. 

Kaptein Sabeltann og Pinky – to fortellinger
Bli med selveste Kaptein Sabeltann på en eventyrlig reise med Den Sorte Dame! Kanskje får Pinky oppfylt ønsket sitt om å bli verdens yngste sjørøver? I historien Pinky blir en av Kaptein Sabeltanns menn reiser vi til sjørøverskuta "Den Sorte Dame". Sjørøverne i landsbyen har fortalt Pinky at oppe i borgen sitter Kaptein Sabeltann i lyset fra fakler og planlegger sitt neste tokt. Pinkys høyeste ønske er å få bli med Kaptein Sabeltann på tokt med Den Sorte Dame. Men de sier han er for liten! Men en dag gjør Pinky noe som Kaptein Sabeltann setter veldig stor pris på. Kanskje fører det til at Pinky endelig får lov til å bli en ordentlig sjørøver?

Aktivitetshefte
I aktivitetsheftet finner du tegneserier, spill, oppgaver av mange slag og klistremerker. 48 sider underholdning med barnas favorittsjørøver!

Morsom lysboks
I pakken finner du også en stor, fin lysboks med et sett bokstaver og tegn. Foreldrene kan skrive hyggelige beskjeder, eller barnets navn – og de større barna kan leke seg med bokstavene. Lystavlen blir et koselig innslag på barnerommet, og kan eventuelt brukes som nattlampe. 

Fakta