Meny

Idas dans

en mors beretning

Noen blir nødt til å gjennomleve - og overleve - det som de fleste av oss ikke engang våger å tenke. Les mer
Vår pris
298,-

(Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 298,-

(Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Denne boka handler først og fremst om å leve. Den er en styrkeoppvisning og en inspirasjonskilde - og som Gunnhild Corwin skriver: Vi klarer det vi må.

Les fullstendig presentasjonstekst skrevet av Hilde Røer Johnsrud

Kastet ut i kaos
Ida, den yngste datteren i Corwin-familien, er 18 år. Hun er sterk, smidig og energisk, og balletten er hennes store lidenskap. Ballettkompaniet skal snart ha premiere, og Ida nekter å ta det med ro, til tross for en forkjølelse som ikke vil slippe taket. Moren gir seg ikke, og til slutt går Ida med på å oppsøke lege. Besøket hos legen sender familien ut i det ufattbare: At deres yngste datter og søster, som virker nesten udødelig, har en potensielt dødelig sykdom. Forkjølelsen viser seg å være akutt lymfatisk leukemi.

 

"Jeg har lest mange personlige beretninger om sykdom, sjelesmerte og død. Dette er den vakreste av dem alle."
Jon Magnus

"Jeg ønsker ikke bare å overleve, jeg ønsker å leve. Jeg vil ikke bare være hun som mistet barnet sitt, jeg vil være hele meg."
Gunnhild Corwin

Lot sek ikke knekke: Ida og moren trakk veksler på hverandre helt til siste slutt

Idas dans er gjennomsyret av evnen til å glede seg når muligheten byr seg. Gleden over å gå på epleslang med rullestol(!), over fremmede menneskers godhet eller over det varme solskinnet blir ekstra viktig når det ser som mørkest ut. Det er gripende å følge Idas utvikling gjennom boka - fra en sterk, ubekymret tenåring til en vis kvinne i løpet av 14 måneder. Idas farvel med hvert enkelt familiemedlem, skreddersydd etter deres spesielle behov, er hjerteskjærende og sterk lesning.


Forfatter: Gunnhild Corwin
Tittel: Idas dans. En mors beretning
Forlag: Dinamo
Innbundet: 298 sider
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Dinamo forl.
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 297
ISBN: 9788252561470
Utgave: 1. utg.
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger