Meny
 

Late kjøkkenhager

fra vinduskarm til grønnsaksseng

Tor Smaaland har annet å gjøre enn å luke. I hans kjøkkenhage finner du få snorrette salatrader, men mye god mat og hagelykke. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

 - Begynn i det små, anbefaler Tor Smaaland. En kjøkken-pottehage er verdens beste gartnerskole. Etter hvert kan du la kjøkkenhagen slynge seg utover i hagen. Dill i staudebeder og jordbær i en nydelig plantesamling, og hva med ruccola som bunndekker? Og har du sett en bokkoli i blomst noen gang? Den er like prydelig som hvilken som helst prydplante.

"Har du først smakt selvdyrket, nyhøstet og solmodnet hagemat, fortoner butikkens grøntfor seg som tamt, trøtt og ganske trist i forhold."
Tor Smaaland

Vår
I Late kjøkkenhager finner du en uovertruffen oversikt over de aller fleste vekstene som none vil komme på å dyrke - med alt du trenger å vite om såtid, avstand, jordtype og råd mot skadedyr og hvilke planter som er enkle og hvilke som er krevende. Du får selvsagt også vite alt du trenger om frukttrær, beskjæring, polinering og stell.

Sist, men ikke minst: oppskrifter som lar de eksklusive råvarene dine komme til sin rett. La vårfornemmelsen krible, og tjuvstart på våren i vinduskarmen, og gled deg til knasende sprø og saftige grønnsaker.

Fakta