Meny

Sjakk matt

Sjakk matt er en mosaikk av tekster fra Gaarders fantasifulle univers. De beste tekstene fra hans forfatterskap gjennom 20 år er satt sammen til en unik og fascinerende bok. Les mer
Vår pris
79,-
Spar
280,-

Veil. pris: 359,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Vår pris: 79,-
Spar: 280,-

Veil. pris: 359,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Om boka

I år er det 20 år siden Jostein Gaarder debuterte som skjønnlitterær forfatter med novellesamlingen Diagnosen og andre fortellinger. I den anledning har han plukket ut et representativt utvalg tekster fra sine bøker for voksne og ungdom. Utvalget viser den store lekenheten og bredden i forfatterskapet, men også at det går en rød tråd fra første til siste side.

50 språk
Gaarders bøker består av mange lag, kinesiske esker og enkeltstående fortellinger i historiene. Derfor var det enklere enn man kanskje skulle tro å plukke ut brokker fra bøkene og sette dem sammen til en mosaikk som til fulle viser bredden, fantasien, kvaliteten og originaliteten i hans forfatterskap. Sjakk matt demonstrerer hvorfor Gaarders bøker til nå er solgt i nærmere 30 millioner eksemplarer på over 50 språk over hele verden.

Forførende engasjement
Gaarders tekster er skrevet med smittende begeistring og forførende engasjement. Med sin fortellerglede stimulerer han til økt interesse for de sentrale spørsmålene om oss selv og vår plass i verden. I Sjakk matt har han klart å få tekstene til å spille mot hverandre på helt nye måter. Dette er en glimrende introduksjon til Jostein Gaarders forfatterskap, og en spennende ny innfallsport for alle dem som allerede har latt seg begeistre av Gaarders litterære verden.

Fakta