Meny

Jul i siste lita

; Hanne Buxrud ; Siren Lauvdal (Illustratør)

Desember er her igjen, og med årets siste måned kommer julen som et langt utpust. Alle hjerter gleder seg. Eller? Les mer
Vår pris
119,-
Spar
179,-

Veil. pris: 298,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 6 bonuskroner!

Vår pris: 119,-
Spar: 179,-

Veil. pris: 298,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 6 bonuskroner!

Om boka

Det er ingen høytider det knytter seg så store forventninger til som julen, og det er sjelden vi har så liten tid som akkurat i ukene før jul. Jul i siste lita! er boka du trenger for å få nødvendig inspirasjon og gode råd om hvordan du kan komme i mål uten å bruke opp siste rest av krefter før julemåltidet skal inntas.

Legg planer
Jula har blitt så mye mer enn engler og sitrende spenning over hva som gjemmer seg bak neste luke. Familien har blitt stor. For mange har den blitt delt i flere deler. Og alle skal ha sitt. I tillegg vil vi gjerne ha litt ferie, med tid til venner og hverandre. Plutselig står vi der. Med poser i armene - og poser under øynene. Det er ikke godt å vite hvordan man skal komme seg gjennom førjulstida på en rolig og avbalansert måte. Det må hver og en finne ut av selv. Men det er lurt å begynne med å lage en plan. Som for eksempel at i år skal alle venner få hjemmelaget appelsinmarmelade i julegave, og barna kan være med på bakedager noen helger før jul. Julepynten lages sammen med gode venninner og god vin en fredagskveld.

 

 

 

 

 

Det blir jul i år også!
Jul i siste lita! er boka for deg med ønske om et vakkert julehus, men alt for liten tid. Her finner du både originale ideer og lettvinte løsninger. Det myldrer av lekre tips på spennende og personlige innpakninger, kort og pynt, oppskrifter på spiselige gaver, gode retter med ny vri og deilige drikker - og det er overraskende enkelt!

Line Dammen og Hanne Buxrud har laget en bok som sikkert ikke gir deg mer tid, men som forhåpentligvis kan gi deg en følelse av å ha den litt mer på side. En bok som kan gi deg gode ideer, stemninger og noen lettvinte løsninger på hvordan skaffe en original gave på under en time.

God jul!

Fakta