Det mørke tårn I-II

; Vibeke Ekeland Grønn (Oversetter)

Bind 1 og 2 i Stephen Kings storslåtte fantasyserie - nå i pocket! I "Revolvermannen", introduseres vi for en av Kings mest mystiske og sagnomsuste helter: Roland av Gilead, den siste revolvermann. Vi følger Rolands ensomme, intense jakt på den sortkledde; en søken etter kunnskap om Det mørke tårn, hans endelige mål. Les mer
Vår pris: 149,-
(Paperback)

Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
 Kjøp NÅ - få 7 bonuskroner!

Om boka

Bind 1 og 2 i Stephen Kings storslåtte fantasyserie - nå i pocket! I "Revolvermannen", introduseres vi for en av Kings mest mystiske og sagnomsuste helter: Roland av Gilead, den siste revolvermann. Vi følger Rolands ensomme, intense jakt på den sortkledde; en søken etter kunnskap om Det mørke tårn, hans endelige mål. Den fengslende turen gjennom ørkenen, reisen inn i det gode og det onde, jakten på den sortkledde, mennesker han treffer på ferden - alt sammen er del av et gripende drama som på samme tid er realistisk og uvirkelig.
Boka kom første gang ut i 1982.
"De utvalgte" er andre bok i Stephen Kings storslåtte fantasyserie "Det mørke tårn".
Roland, den siste revolvermann, finner tre mystiske dører på en strand. Hver av dem leder ham til forskjellige personer i New York City. Gjennom disse dørene får Roland utdelt følgesvenner som skal hjelpe ham videre i jakten på Det mørke tårn.

Fakta