Meny
 

Nisseforeningen : Reven og Grisungen

; Per Dybvig (Illustratør)

Bøkene om Reven og Grisungen representerer det ypperste av moderne norsk barnelitteratur. Absurd og leken humor gjennomsyrer tekst og tegninger, og gjør lesestunden til en opplevelse. Les mer
Vår pris
69,-
Spar
130,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 69,-
Spar: 130,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Forfatter Bjørn F. Rørvik og illustratør Per Dybvig har sammen skapt et fantastisk univers som barna elsker å komme tilbake til. Bøkene handler om Reven og Grisungen, to små venner som bor i skogen. Reven er oppfinnsom fyr, full av virketrang og lure planer, mens Grisungen er en mer forsiktig natur. De to vennene gjør så godt de kan, men overmot og uheldige omstendigheter kan av og til sette dem på harde prøver. Historiene om Reven og Grisungen er fulle av lek, men frie for pedagogiske pekefingre.

Nisser uten genser
Nisseforeningen er den sjette bildeboken om Reven og Grisungen. I denne boka har fjompenissen Papp meldt seg inn i en forening, "Nisser uten genser", og står ute i elva og vasker seg før han skal på sitt første møte. Han er litt engstelig, og vil gjerne at Reven og Grisungen skal følge ham selv om de ikke er nisser. Det vil de gjerne, særlig når de får høre at det skal være utlodning.

"Absurd humor og sjarmerende tegninger råder i denne barneboken"
Susanne Hedemann Hjorth, VG

 

 

 

 

 

 

Møte med komplikasjoner
Møtet blir ikke helt som Fjompenissen har tenkt seg, og en stund er han så sint at han lukter pepper, for det gjør fjompenisser når de blir sinte. Men etter hvert blir han svært fornøyd, særlig når han vinner en fin gevinst. Bøkene om reven og grisungen er absurde og surrealistiske og rett og slett herlige, og fortjener å få spre sitt glade budskap til barnlige lesere i alle aldre. De fikk Kulturdepartementets bildebokpris for bøkene om Reven og Grisungen i 2005.

Fakta