Meny
 

Den usynlige muren

; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

Likte du Engelen på det sjuende trinn, vil du elske Den usynlige muren Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Harry Bernstein vokste opp i en liten engelsk by, tilsynelatende som alle andre - fattigslig og grå. Men denne byen var brutalt delt i to. En usynlig mur preget livet til alle dens innbyggere, som deler byen inn i jøder på den ene siden og kristne på den andre, to forskjellige verdener som aldri fikk møtes eller blandes.

Det utenkelige
Midt i første verdenskrig, med tøffe tak for å få endene til å møtes, gjør Harrys søster gjør det utenkelige. Hun faller for Arthur, den kristne gutten fra den umulige siden av byen. Da Harry oppdager den hemmelige affæren tvinges han til å velge mellom alt han har lært hele livet, lojaliteten til familien og troen på kjærligheten. En sjarmerende historie om en svunnen tid, en verden i krig og hva kjærlighet kan gjøre.

 

HARRY BERNSTEIN er født i 1910 i England og emigrerte til USA med familien sin etter 1. verdenskrig. Han begynte å skrive Den usynlige muren etter at han mistet sin kone Ruby. Nå bor han i Brick, New Jersey. Bernstein skriver for tiden på sin neste roman.

 

"Det er sterkt å lese om
Harry Bernsteins oppvekst
under første verdenskrig.
At han har debutert som
96-åring, og altså faktisk
husker denne tiden, gjør
lesningen til en nesten
svimlende opplevelse."
Ingrid Brekke, Aftenposten

 

 

 

 

ANMELDELSER:

Terningkast 6 VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Dinamo forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 361
ISBN: 9788280711670
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The invisible wall
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Den usynlige muren er en hjerteskjærende beretning om kampen for tilværelsen, men også en bok om håp, om kjærlighetens mange veier, om humorens utallige uttrykk, om ømhet blant menneskene - og ikke minst om en tid og en verden som Bernstein er blant de siste til å kunne rapportere fra. "Harry Bernsteins bok er full av store og små dramaer, så spennende og fantasirike at de er en stor romanforfatter verdig. Men dette er altså en historie fra virkeligheten, full av lyder, lukter og stemninger fra en verden av i går. Skrevet av en som var med, og fortalt med like mengder barnlig sårbarhet og voksen barskhet. Helt uten filter."
Levert av © DnBB AS