DVD Music And Lyrics

La popcornet poppe og romantikken leve! Nyt strålende opplagte Drew Barrymore og Hugh Grant i en herlig romantisk komedie om musikk og forelskelse, om nevroser og høyt hår, om å ikke la gamle drømmer stå i veien for nye, og om å gi kjærligheten en sjanse. Og gled deg til en uforglemmelig musikkvideo der Grant får utfolde seg fritt med syntheziser og pastellfarger! Les mer
Vår pris: 179,-
Spar: 20,-

Veil. pris: 199,-  (DVD)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

En falmet 80-tallsstjerne får en ny sjanse når et av dagens popikoner ønsker at han skal skrive en sang for henne. Problemet er bare at han ikke er i stand til å skrive tekster. Redningen kommer fra uventet hold. Snart oppstår søt musikk, på mange måter.
Alex Fletcher kan fortsatt vrikke med hoftene og få kvinner i 30-årene til å hvine av nostalgisk fryd. Den tidligere popstjernent er blitt redusert til å spille mimrekonserter på markedsdager og tivoli. Alex har avfunnet seg med hvor han står i livet og karrieren, og han er ikke bitter selv om de store pengene er uteblitt. Likevel er han ikke i tvil når den regjerende popdivaen Cora Corman inviterer ham til å skrive og spille inn en duett med henne. Dette kan gi Alex en ny vår og adskillige dollar på kontoen. Det er bare en ørliten hake ved den fristende forespørselen: Alex har ikke skrevet ei låt på årevis. Han har aldri skrevet en tekst, og nå må han produsere en hit på få dager. Via manageren sin får han inn en hardkokt tekstforfatter som ser svart på det meste, og det skjærer i de romantiske ørene til Alex. Tilfeldigvis har han hyret inn en ung kvinne til å vanne plantene sine. Sophie Fisher er et vimsete bekjentskap, men hun har ordet i sin makt.
Sophie prøver å komme over et dårlig forhold, og er ikke klar for å samarbeide med noen. Hun gir likevel etter for lett desperate Alex. Etter hvert blir det god kjemi både på og under pianokrakken. Nå gjenstår bare å takle forventningspresset hvis Alex og Sophie skal finne kjærligheten og suksessen de begge fortjener.

 

Filmdata:Regi: Marc Lawrence
Manus: Marc Lawrence
Genre: Komedie / Romantikk
Skuespillere: Drew Barrymore, Hugh Grant, Aasif Mandvi, Charlie Sandlan med flere
Nasjonalitet: USA
Språk: Amerikansk
Produsent: Bruce Berman og Nancy Juvonen
Produksjonsselskap: Warner Bros.
Lengde: 1 t. 44 min.
Distribusjon: Sandrew Metronome
Produksjonsår: 2006


 

Fakta