Meny
 

DVD Den unge Jane Austen

Julian Jarrold (Regissør)

Mellom Fornuft og følelser og Stolthet og fordom var det et liv verdt å skrive om. Les mer
Vår pris
50,-
Spar
149,-

Veil. pris: 199,-  (DVD)
Leveringstid: Ikke i salg

DVD
DVD
Vår pris: 50,-
Spar: 149,-

Veil. pris: 199,-  (DVD)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

En kjærlighetshistorie tar form når den unge Austen (Anne Hathaway) tidlig i livet møter irlenderen Tom Lefroy (James McAvoy), en mann som skal få stor innflytelse på hennes senere så berømte forfatterskap.

Den unge Jane Austen har stor tro på kjærligheten, men hennes foreldre ønsker at hun gifter seg for penger, sikkerhet og sosial posisjon. Dette var langt i fra noen uvanlig fremgangsmåte for en ung kvinne i England på slutten av 1700-tallet.

Men når hun som 20-åring møter den elegante og stilige Tom, setter hans intellekt og arroganse fyr på hennes nysgjerrighet. Den unge Janes verden spinner plutselig rundt henne, på en helt annen måte enn tidligere. Hun står overfor store valg i sitt liv. Kan hun motstå den velstående Lady Gresham, som tilbyr henne sin nevø som ektemann? Eller den store autoriteten foreldrene utgjør? Er hun sterk nok til å motsette seg de herskende sosiale konvensjoner?

Den unge Jane Austen gir oss historien om en ung dames første steg mot litterær storhet. Og om kjærlighet med høy risiko, så høy at den skulle være med på å forme både hennes liv og hennes arbeide.

I de viktigste rollene i filmen finner vi Anne Hathaway, James McAvoy, Maggie Smith og James Cromwell.

Fakta