Meny

Enkel rypejakt

; Dag H. Karlsen (Illustratør)

Boken er til inspirasjon for den som vil begynne med jakt. I tillegg har boka gode tips til de som allerede er erfarne jegere. Les mer
Vår pris
50,-
Spar
299,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Vår pris: 50,-
Spar: 299,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Om boka

Noen vil ha det til at det enkle ofte er det beste. Denne boka viser at det enkle også kan være både instruktivt og underholdende. Marius Nergård Pettersens Enkel rypjakt er en god innføring i jakta og jegerlivet for den som vil tilføre friluftslivet sitt en ny dimensjon. Dessuten gir den en nyttig oversikt over aktuelle jaktområder til den som for lengst er blitt fortrolig med børsa.

Jaktas Hvem, Hva, Hvor
Hvorfor jakter vi? Og hvorfor jakter vi ikke? Marius Nergård Pettersen begynner med disse grunnleggende spørsmålene, og har mange svar. Jaktas gleder er blant livets største for mange av oss. Likevel er det en tendens til at antall jegere går ned i det moderne Norge. Nedgangen bremses av at stadig flere kvinner jakter, men kvinnene utgjør fremdeles bare 6 - 7 prosent av jegerstanden. Både kvinner og menn vil fristes til å bli jegere av denne boka, som på mange måter er en slags Hvem, Hva, Hvor for jakta: Hvem kan jakte, hva kan du jakte på og hvor kan du gjøre det? I tillegg kommer massevis av praktisk informasjon om viltarter, ulike våpentyper, kjøp av jaktkort, valg av utstyr og mye annet som hører jegerlivet til. For eksempel hvordan du skal holde varmen, for husk: "Blir du først våt eller kald på føttene, faller kroppstemperaturen som en kongle." Boka tar for seg jakt på alle de vanligste viltartene våre, og dessuten noen som det gjerne kunne vært jaktet mer på, enten vi nå snakker om ender eller mink.

Fakta