Meny

Det blomstrende fjellet

  • Brukervennlig håndbok
  • Over 200 planter
  • Flotte nærbilder av plantene samt av plantenes voksested
  • Innføring i fjellets livsmiljø
Les mer
Vår pris
99,-
Spar
299,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Vår pris: 99,-
Spar: 299,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Presentert av Leif Ryvarden

"A thing of beauty is a joy forever" Denne kjente verselinjen av den engelske dikteren John Keats, rant meg i hu da jeg fikk denne boken i hendene. Kristoffersen har lykkes i å lage en usedvanlig vakker blomsterbok.

Grundig og informativt
Ikke bare er bildene av høy kvalitet, men utformingen er også mer brukervennlig enn du vil finne i noen annen norsk blomsterbok. Her er nemlig alle plantene avbildet minst to ganger, en gang i sitt miljø og en gang i nærbilde av blomstene. Noen av artene er til og med avbildet tre ganger når det er visse detaljer som bør fremheves. Dette er et meget elegant og flott pedagogisk grep. Forlaget skal ha stor ære for ikke å ha vært knuslete i bruk av bilder.

Teksten er informativ og kort ettersom hver art har fått en side, og beskriver enkelte trekk som ikke vises på bildene foruten litt om økologien. Det er korte avsnitt om betydningen av det latinske navnet og bruken av planten i tidligere tider, når det måtte være av interesse. Siste avsnitt i hver beskrivelse dekker høydegrenser og utbredelsen, ikke bare i Norge, men også på verdensbasis.


 

Se flere bilder fra boka her >>

Fakta