Meny
 

Havets katedral

roman

; Henrik Skram (Musiker) ; Anders Ribu (Oppleser) ; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

Bernat Estanyol flykter sammen med sønnen sin, Arnau, fra en brutal godsherre. I storbyen møter Arnau mennesker som skal følge ham resten av livet på veien ut av fattigdommen. Les mer
Vår pris
229,-
Spar
220,-

Veil. pris: 449,-  (Lyd-CD Lydbok)
Leveringstid: Ikke i salg

Lyd-CD Lydbok
Lyd-CD Lydbok
Vår pris: 229,-
Spar: 220,-

Veil. pris: 449,-  (Lyd-CD Lydbok)
Leveringstid: Ikke i salg

Fylt av tragedier og hevn, forræderi og kjærlighet, krig og pest - Havets katedral er en mektig roman om en tid preget av kamp for overlevelse, religiøs forfølgelse og sosiale avgrunner. Scenen er satt i middelalderens Barcelona, hvor oppføringen av katedralen Santa Maria del Mar og den ubarmhjertige skjebnen til Bernat Estanyol og hans familie kommer til å henge uløselig sammen. 

Havets katedral tegner et fantastisk portrett av Barcelona og Catalonia på 1300-tallet, av oppføringen av den store katedralen Santa Maria del Mar og av byens miljøer og kvarterer. Vi hører om innbyrdes kamper mellom bygningsarbeidere, bønder og jordeiere, om forfølgelse av jøder og ikke minst om inkvisisjonens ubegrensede makt over befolkningen. Romanen hyller et folk som i løpet av 54 år - noe som var imponerende raskt på den tiden - var i stand til å bygge en av verdens vakreste katedraler.

Havets katedral har hittil solgt nesten 2 millioner eksemplarer i Spania, og den har ligget konstant på bestselgerlistene i hjemlandet siden den kom ut i mars 2006. Til nå er rettighetene solgt til 30 land.

"Denne monumentale romanen om middelalderens Barcelona vil vekke begeistring hos alle lesere, og det med rette. Om bare alle bestselgere var som denne!" El Mundo, Spania

19 CD’er, pluss en mp3-CD som gjør det enkelt å høre på boken i bilen samt laste over til mp3-spiller og iPod.
Lydboka er lest inn av Anders Ribu, oversatt av Kari og Kjell Risvik

FAKTA
Forlag: Bazar
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 23:34
ISBN: 9788280872524
Utgave: 1. utg.
Format: 14 x 14 cm
Nr: 9900705
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger