Sølvskjeen
Jason Lowe (Illustratør) ; Francesca Bazzurro (Illustratør) ; Bente-Lill Øygard (Oversetter) ; Dorthe Erichsen (Oversetter) ; Ellen Christensen (Oversetter) ; Terje Øygard (Oversetter)
- Vår pris
- 481,-
- Spar
- 48,-
Veil. pris: 529,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg
Veil. pris: 529,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg
Sølvskjeen inneholder mer enn 2000 av de aller beste oppskrifter fra det italienske kjøkken, fordelt på 1200 sider. Boka finnes i alle italienske hjem og er en selvsagt gave til alle brudepar. Allerede fra den første utgaven av Il cucchiaio d’argento i 1950 ble boken et markant bidrag til verdens gastronomi, og siden den gang har boken alltid vært tilgjengelig. Sølvskjeen blir kontinuerlig oppdatert, men prinsippene for det autentiske italienske kjøkken er de samme som i originalutgaven.
Bli italiensk-kyndig på kjøkkenet!
Her finner du oppskrifter på alt fra pasta
bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til forklaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og
uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle rettene får du et knippe spesialskrevne menyer fra verdenskjente kokker, Tom
Victor Gausdal og Dag E. Tjersland er norske bidragsytere. Sølvskjeen kan forvandle enhver ikke-italiener til en italiensk
matsjonglør - lær deg bokas tusenvis av triks, så kan du tilberede et ekte italiensk måltid!
"Sølvskjeen er et praktverk og et ’must’ for alle matinteresserte. [...] Det er en ære for meg å bidra i boken, og det var på høy tid at den kom på norsk." Tom Victor Gausdal
"Sølvskjeen er et seriøst oppslagsverk med oppskrifter på grunnleggende regional italiensk matlaging. Den er flittig brukt på Baltazar og Tenuta San Pietro." Dag E. Tjersland
Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok, som har vært Italias mestselgende kokebok i over 50 år, for første gang på norsk. Boken inneholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du alt fra oppskrifter på pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til forklaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle oppskriftene, får du et knippe speisalskrevne menyer fra kjente kokker verden over. Sølvskjeen er en uunnværlig grunnkokebok for alle som er glad i god mat og det italienske kjøkken.
Levert av © DnBB AS