Meny

Boken om digital fotografering

bind 1 og 2 : lær deg triksene som lar deg ta bilder som proffene!

; Toralv Østvang (Oversetter)

Scott Kelby, mannen som forandret «det digitale mørkerommet» en gang for alle med sin banebrytende bestselger og prisvinner The Photoshop Book for Digital Photographers, er på banen igjen med en bokpakke om det aller viktigste innen digital fotografering . Les mer
Vår pris
398,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 398,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Scott Kelby, mannen som forandret «det digitale mørkerommet» en gang for alle med sin banebrytende bestselger og prisvinner The Photoshop Book for Digital Photographers, er på banen igjen med en bokpakke om det aller viktigste innen digital fotografering . hvordan du kan ta bilder av profesjonell kvalitet med de samme triksene som dagens digitale toppfotografer bruker (og det er lettere enn du tror). Slik beskriver Scott selv bøkenes briljante konsept: «Tenk deg at du og jeg er ute og fotograferer og du spør meg: «Hei, hvordan får jeg denne blomsten til å stå i fokus mot en uskarp bakgrunn?» Da ville jeg ikke stå der og holde en forelesning for deg om fotografering. I det virkelige liv ville jeg bare si: «Sett zoomobjektivet på kameraet ditt, sett blenderen til f/2,8, still skarpt på blomsten og fyr løs.» Det er dette disse bøkene handler om: Du og jeg er ute og fotograferer mens jeg svarer på spørsmålene dine, gir gode råd og deler fotohemmeligheter med deg slik jeg ville ha gjort det overfor en kamerat, uten enmasse tekniske forklaringer og fotofaglig babbel.» Dette er ikke teoretiske fotobøker fulle av forvirrende faguttrykk og innfløkte forklaringer. I stedet er dette bøker om hvilken knapp du skal trykke på, hva slags innstilling du skal bruke . og når du skal bruke den. Bøkene inneholder til sammen nesten 400 av de mest hemmeligholdte triksene blant proff-fotografer. Etter å ha lest bøkene, kommer du til ta bilder som er mye bedre enn før. Hvert eneste bilde vil være skarpere, ha briljante farger og se mer profesjonelt ut. På hver side finner du tips om ett bestemt aspekt ved fotograferingen din. For hver side du leser, vil du lære en ny, profesjonell kamerainnstilling eller verktøy og triks som gjør at du ikke lenger tar ordinære albumbilder, men er klar for fotoutstillinger, om du vil.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: BookWorld
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788277723334
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 15 cm
Nr: 9000429
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Scott Kelby, mannen som forandret «det digitale mørkerommet» en gang for alle med sin banebrytende bestselger og prisvinner The Photoshop Book for Digital Photographers, er på banen igjen med en bokpakke om det aller viktigste innen digital fotografering - hvordan du kan ta bilder av profesjonell kvalitet med de samme triksene som dagens digitale toppfotografer bruker (og det er lettere enn du tror). Slik beskriver Scott selv bøkenes briljante konsept: «Tenk deg at du og jeg er ute og fotograferer og du spør meg: «Hei, hvordan får jeg denne blomsten til å stå i fokus mot en uskarp bakgrunn?» Da ville jeg ikke stå der og holde en forelesning for deg om fotografering. I det virkelige liv ville jeg bare si: «Sett zoomobjektivet på kameraet ditt, sett blenderen til f/2,8, still skarpt på blomsten og fyr løs.» Det er dette disse bøkene handler om: Du og jeg er ute og fotograferer mens jeg svarer på spørsmålene dine, gir gode råd og deler fotohemmeligheter med deg slik jeg ville ha gjort det overfor en kamerat, uten enmasse tekniske forklaringer og fotofaglig babbel.» Dette er ikke teoretiske fotobøker fulle av forvirrende faguttrykk og innfløkte forklaringer. I stedet er dette bøker om hvilken knapp du skal trykke på, hva slags innstilling du skal bruke - og når du skal bruke den. Bøkene inneholder til sammen nesten 400 av de mest hemmeligholdte triksene blant proff-fotografer. Etter å ha lest bøkene, kommer du til ta bilder som er mye bedre enn før. Hvert eneste bilde vil være skarpere, ha briljante farger og se mer profesjonelt ut. På hver side finner du tips om ett bestemt aspekt ved fotograferingen din. For hver side du leser, vil du lære en ny, profesjonell kamerainnstilling eller verktøy og triks som gjør at du ikke lenger tar ordinære albumbilder, men er klar for fotoutstillinger, om du vil.
Levert av © DnBB AS