Meny
 

Den store Postmann Pat-boken + DVD Postmann Pat: De smarte sauene/kort

Postmann Pat er hjelpsom, har godt humør og opplever alltid mye på postrunden sin. Kos dere med Den store Postmann Pat boken. Les mer
Vår pris
259,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 259,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Postmann Pat er som vanlig på farta med sin svarte og hvite katt, Miss. Fru Goggins hjelper trofast til med postsorteringen, så drar de to vennene ut med den røde postbilen. På postrunden treffer Pat store og små i Greendale. Julian, Mira, Charlie Pringle og de andre barna finner alltid på noe gøy som ofte får dem opp i trøbbel. Som når de leker riddere og det ender med forferdelse. Men enda verre går det på den varme dagen Ted Glen finner opp en iskremmaskin og politimester Selby sovner mens han skal passe den. Oj,oj,oj, det var iskrem overalt! Eller da de hadde olabilløp i Greendale. Det var litt av en historie, du kan lese den i boka.

Les og lær
Boka inneholder mer enn bare morsomme historier, her er også mange aktiviteter. For eksempel Pats bildebingo, tell med Postmann Pat, Pats spørekonkurranse og et brettspill. Boka er gjennomillustrert med morsomme bilder fra filmene om Postmann Pat.

Bok og film
Med i pakken følger også filmen Postmann Pat: De smarte sauene. Barna i Greendale lager lørdagsklubb for å hjelpe de voksne å bli ferdig med alt de har å gjøre, så de også kan bli med å leke. Men det er noen som ødelegger alt de gjør, hvem kan det være? Filmen inneholder også historiene Rekordforsøkene, Ting som blir borte og Hundreårsdagen.

FAKTA
Utgitt:
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788252569391
Nr: 1204467
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger