Meny
 

Mot toppen

; Randi Skaug (Illustratør)

Randi Skaug har gått løs på det høyeste fjellet i hvert kontinent, og kommet til topps! Det dreier seg om å bestemme seg for noe, ha tro på seg selv og gjøre det. Les mer
Vår pris
129,-
Spar
270,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 129,-
Spar: 270,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Presentert av Nina Skramstad

Se bilder fra boka her

Nyttårsaften 2007 får en ekstra dimensjon over feiringen for ekspedisjonsfarer Randi Skaug: Noen timer tidligere jubler hun fra toppen av det høyeste fjellet i Antarktis, Mount Vinson, og skriver seg dermed inn i klatrehistorien som én av 219 personer fra hele verden med ’Seven Summits’ på merittlista - fjellklatrernes upremierte troféjakt over de høyeste fjelltoppene på verdens sju kontinenter.

"Seven Summits" - Denali i Alaska i Nord-Amerika, Aconcagua i Andesfjellene i Sør-Amerika, Elbrus i Kaukasus på det europeiske kontinentet, Kilimanjaro i Tanzania i Afrika, Vinson i Antarktis, Everest i Himalaya i Asia og Carstensz Pyramid på Ny Guinea i Oceania. Sju fjell og sju fantastiske historier i Randi Skaugs bok Mot toppen, en bok som oser av kunnskap, humor, fellesskap og nærhet - på godt og vondt - fra ekspedisjonslivet. Gleden er stor når toppene nås, men Skaug legger heller ikke skjul på bunnene og nedturene, de psykiske påkjenningene og gnisninger mellom ekspedisjonsdeltakerne underveis. Her er mye nyttig lærdom for den som går med ekspedisjonsdrømmen i magen!

Les hele bokomtalen av Nina Skramstad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Larsforlaget
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 288
ISBN: 9788292708200
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 20 cm
Nr: 9005927
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger