Meny
 

Alle kan lære å lage mat

; David Loftus (Illustratør) ; Chris Terry (Illustratør) ; Eva Storsveen (Oversetter) ; Eva Storsveen (Oversetter) ; Kyrre Haugen Bakke (Oversetter)

Bli en kløpper på kjøkkenet med Jamie! I denne boka får du enkle oppskrifter til alle anledninger - fra hurtig hverdagsmat til imponerende søndagsmiddager.
Les mer
Vår pris
375,-
Spar
54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 375,-
Spar: 54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

  • Back to basic
  • Oppskrifter til hverdag og til fest
  • Henvender seg til alle - uansett alder

Alle kan lære å lage mat! Det er budskapet i Jamie Olivers nye kokebok, hvor han går tilbake til det helt grunnleggende. Med kyndige instrukser og steg for steg-bilder viser han deg hvordan du lager enkel, sunn og supergod mat hjemme på ditt eget kjøkken.

Engelsk yndling
Etter å ha blitt et kjent fjes med tv-showet The Naked Chef i 1999, har Jamie Oliver blitt hele Englands favorittkokk. Med sin smittende formidlerglede og oppriktige entusiasme for matlaging, ble han raskt en yndling hos tv-seerne. Tross sin unge alder, hadde han allerede lang erfaring fra grytenes verden. Faren hans var innehaver av en populær pub i nærmiljøet, og alt som 8-åring begynte Jamie å diske opp retter til pubgjestene. Men selv om han tidlig viste et naturlig talent på kjøkkenet, har budskapet hans alltid vært at alle kan lære å lage mat. Man behøver bare enkle oppskrifter, grundig innføring - og vips! Så er man der.

Moderne lærebok
Det er kanskje lettere sagt enn gjort, men i sin nye kokebok tar Jamie konsekvensen av sin overbevisning. Inspirert av klassikeren Ministry of Food, selve kokebokbibelen for britene på 1940-tallet, kommer han nå med Jamie Oliver Alle kan lære å lage mat. Denne "læreboka" er en oppdatert, moderne versjon for oss som lever i dag. Her røper Jamie alle kokekunstens gylne regler, enten du er nybegynner som vil lære det mest grunnleggende, eller du rett og slett vil utvikle deg videre. Oppskriftene er akkompagnert av et lekkert bildegalleri som trinn for trinn loser deg gjennom tilberedningen. Dermed blir det enkelt for alle å henge med - det er umulig å gjøre feil!

Sunt, men kjapt
Jamies ønske er at alle skal gjenoppdage gleden ved gode, hjemmelagde middager. Det skaper ekstra kos og hygge å kunne diske opp med sin egen lasagne, en lekker salat, eller saus lagd fra grunnen av. Her er sunne og smakfulle retter som fungerer for hele familien, og det beste er hvor enkelt og raskt det går å tilberede dem. Det er ingen hemmelighet at et sunt og variert kosthold er nøkkelen til god helse, men i en hektisk hverdag er dette så altfor lett å fortrenge. En travel jobb, barnehage-henting og trafikkø spiser opp mye av vår dyrebare tid, og resultatet blir ofte at matlagingen må gå så kjapt som mulig. Heldigvis gjør Jamie det både enkelt og tidsbesparende å spise sunt. Det finnes ingen grunn til å ty til ferdigmat lenger!

For alle
Denne boka passer for alle - enten du er fattig student, småbarnsforelder i tidsklemma, gift, samboer eller single. Med på kjøpet får man nyttige handlelister over hva man behøver på kjøkkenet for å kunne komponere deilige middager raskt og lettvint. Etter å ha prøvd ut Lær å lage mat med Jamie er det lett å bli overbevist av Jamies optimistiske motto: "Anyone can learn to cook in 24 hours!"

 

Fakta