Meny

Ekte vare

guiden til uforfalsket mat

; Jan-Tore Egge (Oversetter)

Hva er det egentlig vi putter i oss? Mats-Eric Nilsson forteller deg hva de ulike matvarene inneholder og gir deg dessuten oppskriften på hvordan du unngår de skadelige E-stoffene. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

De fleste ønsker å sørge for et sunt og variert kosthold for seg og sin familie. Men hva vet du om de ulike tilsetningsstoffene i matvarene? Det å forstå hva det egentlig står i innholdsdeklarasjonen er ikke alltid like lett. Mats-Eric Nilsson forteller den usminkede sannheten om matvarene du kjøper og spiser hver dag. Han setter en støkk i både konsumenter og produsenter. Boka Den hemmelige kokken har solgt i bøtter og spann i Sverige og nå kommer oppfølgeren Ekte vare.

Boka Ekte vare er en guide til de mest ekte og uforfalskede produktene. Finnes disse varene i vanlige dagligvarebutikker? Ja, det gjør de heldigvis! Det er ingen grunn til å gi opp, men det er greit å vite at man har et valg samt vite hva man skal velge. Boka tar for seg matvarene alfabetisk. Nilsson gir nyttige beskrivelser, tips og råd. Er man en veldig krevende konsument, er dette oppslagsboka man har med seg i butikken ... Avslutningsvis får du en oversikt over ulike merkinger av matvarer samt hva de står for.

Det er viktig å være bevisst og ikke la seg lure av kokker med hvite frakker som jobber i et laboratorium.

Fakta