Meny
 

29 liv

; Kristin Roskifte (Illustratør)

I 29 liv møter vi igjen ekteparet Alf og Beate, som du kanskje husker fra boka Jorda rundt på 29 bokstaver? Men denne gangen er de ikke alene, vi blir også kjent med 27 personer i deres omgangskrets.! Les mer
Vår pris
50,-
Spar
178,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 50,-
Spar: 178,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Alle vennene til Alf (allsidig arkitekt) og Beate (belest bibliotekar) presenteres på et oppslag, en til hver bokstav. Her kan vi lese om Frank, fantasifull frisør. Han er Beates fetter, fast frisør for flere filmstjerner. Og om Knut, kreativ kokk, kjernekar kjent for sine knallgode krabbekaker. Boka er både en skjønnlitterær billedbok med masse humor og en ABC.

Bokstavkos
Kristin Roskiftes bilder er fulle av detaljer å godte seg over for små og store. Ser du for eksempel fasongen på Susannes hestehale på neste side? De små kan knapt lære bokstavene på en morsommere måte, og allerede lesekyndige barn vil kose seg med å gå på bokstavjakt i de detaljerte tegningene.

Lek og lær
29 liv vil være attraktiv for små og store barn – enten de er beleste eller skal gjøre sine første erfaringer med alfabetet. Kos dere!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Magikon forl.
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: upag
ISBN: 9788252572735
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6 Barn 6-9
Nr: 9009450
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger