Meny
 

I huset mitt

; Marianne Dubuc (Illustratør) ; Elisabeth Solberg Holm (Oversetter)

Bli med inn i huset mitt og følg veien videre: under senga, inn i eventyrboka, opp i verdensrommet og tilbake igjen. Les mer
Vår pris
39,-
Spar
190,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 39,-
Spar: 190,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

"På en liten høyde, bak et brunt gjerde, under et stort eiketre står ... huset mitt." Slik begynner denne boka, som er en eventyrlig, leken reise fra situasjon til situasjon. Hver gang vi blar over til neste side blir vi møtt av en ny ting, som igjen henger sammen med det på siden etter.

Boka er ganske lang, 120 sider, men det skal godt gjøres å legge den fra seg. Hele tiden vil man bare se hva som er på neste side, og man blir aldri skuffet. Assosiasjonene er lett å følge, uten å på noen måte være opplagte. Slik er boka et lite kunststykke, den overrasker, men sammenhengen flyter lett.

Bilder og tekst
Like viktig som ordene er de fine bildene, som er tegnet av forfatteren - eller er det ordene som er skrevet av tegneren? Marianne Dubuc tar oss med på en fabulerende og lærerik tur der vi på veien lærer mange ord og settes i flere sinnsstemninger.

En bok å vokse med
En stor pekebok, som kommer til å passe supert for de minste, men som kan følge barnet i mange år, til det klarer å lese selv og lenger. Og dessuten: boka er gøyere enn gøyest for oss voksne å lese høyt.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: upag
ISBN: 9788252573671
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Devant ma maison
Alder: Barn 0-3 Barn 3-6
Nr: 9011870
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger