Meny

Snakk til meg

roman

På en reise til Cuba treffer Ingeborg Enrique. Han er svart og fattig, men smart. Hun er hvit og rik - og ensom. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Ingeborg er en middelaldrende, forsiktig bibliotekar fra en norsk småby. Mannen er død, sønnen har flyttet fra henne og tar ikke kontakt. På en reise til Cuba lar hun seg sjarmere av en svart mann som synger og spiller trommer i bakhagen på hotellet. Han er utdannet som så mange cubanere; han er jurist.

"... skarp og nyansert fremstilling"
Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten

Han har en stor familie spredt omkring. Han er fattig, men smart, hun er hvit og rik, men ensom. Ingeborg setter alt inn på å vinne over politiet og UDI for å få denne mannen inn i landet. Men klarer hun å vinne over seg selv? For innerst inne ligger skammen over ikke å ha kontakt med sitt eget barn. Snakk til meg er en politisk, undersøkende roman om den skjøre balansen mellom mennesker.

"Vigdis Hjorth har skrevet en av sine beste romaner"
Tom Egil Hverven, Klassekampen


Vigdis Hjorth. Foto: Trond IsaksenVigdis Hjorth (f. 1959) debuterte i 1983 med barneboka Pelle-Ragnar i den gule gården, som hun fikk Norsk kulturråds debutantpris for. For sin andre bok, Jørgen + Anne er sant, fikk hun Kritikerprisen. Gjennombruddet som forfatter for voksne kom med romanen Drama med Hilde i 1987. Sommeren 2006 kåret Dagbladets lesere Om bare fra 2001 til en av de viktigste romanene fra de siste 25 årene.

 

Fakta