Meny
 
Fatimas hånd - 
   Ildefonso Falcones
  
   Kari Risvik
  
   Kjell Risvik

Fatimas hånd

; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

 • Om lidenskap, kjærlighet og hat
 • Bredt anlagt, historisk roman
 • Fra vakre Barcelona
Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Fatimas hånd inneholder de samme ingrediensene som gjorde Havets katedral til en stor suksess: en korrekt historisk ramme, lidenskapelig kjærlighet og hat, tapte illusjoner og håp som gir livet mening og leder mot eventyret.

Ondskap, brutalitet og kjærlighet
I 1568 brøt det ut opptøyer i Alpujarra-fjellene. Maurerne, spanske muslimer som var tvunget til å konvertere til kristendommen, hadde fått nok av urettferdighet, plyndring og ydmykelser og gjorde opprør mot de kristne, noe som startet en ujevn kamp som bare kunne ende med nederlag og at de ble spredt over hele det kastiljanske kongedømmet.

Blant opprørerne var en ung mann som het Hernando. Som sønn av en maurisk kvinne og presten som voldtok henne var han utstøtt fra sine egne på grunn av sitt opphav, og også av de kristne, på grunn av familiens kultur og vaner. Under opprøret blir han utsatt for ondskap og brutalitet fra begge sider, men han finner også kjærligheten i de store, svarte øynene til den modige Fatima.

Etter nederlaget er han tvunget til å bo i Cordoba, men i den vanskelige hverdagen retter Hernando all sin energi mot å gjenreise den utryddede kulturen og religionen til tidligere glans. For å gjøre det tar han store sjanser og utfører dristige og svært farlige handlinger.

Fatimas hånd er en ny, mektig roman fra forfatteren av Havets katedral, spekket med eventyr, lidenskap, krig og kjærlighet.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bazar
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 936
ISBN: 9788280873361
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: La mano de Fátima
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger
Ildefonso Falcones. Foto: Genis Muños/Circulo de
        LectoresIldefonso Falcones er utdannet advokat. Havets katedral var hans debutroman. Etter å ha blitt refusert av sju forlag, endte den som tidenes spanske forlagssuksess med om lag to millioner solgte eksemplarer bare i hjemlandet.