Meny

Iskremfabrikken

brødrene Hellstrøms beste desserter

; Jan Hellstrøm ; Paul Paiewonsky (Illustratør) ; Kristin Jacobsen (Bidragsyter)

I barndommen tilbrakte brødrene Jan og Eyvind Hellstrøm fritiden på onkel Arnes iskremfabrikk i Moss. De luktet vanilje og var alltid bleike. De spiste is, lærte å arbeide og fikk sansen for gode smaker og naturlige råvarer. Les mer
Vår pris
636,-
Spar
63,-

Veil. pris: 699,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Midlertidig tomt på lager

  Kjøp NÅ - få 32 bonuskroner!

Vår pris: 636,-
Spar: 63,-

Veil. pris: 699,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Midlertidig tomt på lager

  Kjøp NÅ - få 32 bonuskroner!

Om boka

I barndommen tilbrakte brødrene Jan og Eyvind Hellstrøm fritiden på onkel Arnes iskremfabrikk i Moss. De luktet vanilje og var alltid bleike. De spiste is, lærte å arbeide og fikk sansen for gode smaker og naturlige råvarer. Hellstrømbrødrene har fortsatt en felles "passion" for hjemmelaget iskrem, og dette er iskremboken de har drømt om å lage siden de var små. I tillegg til morsomme historier og reisetips, er boken full av verdens beste oppskrifter på iskrem og tilbehør av alle slag ...Crêpe Suzette, Stekte bananer med limesorbet, Whisky iskremsufflé, Iskrem Sundae, Bakte fiken med vanilje- og rosmariniskrem, Jordbærsuppe med basilikumsorbet, Kaffegranité med sjokoladesorbet, Amaretto iskake ... Oppskriftene er basert på naturlige råstoffer og er helt uten tilsetningsstoffer.

Å lage iskrem er et eventyr av lukter og sanselighet. Det er forbausende lett å få til og smaker fantastisk. I Iskremfabrikken. Brødrene Hellstrøms beste desserter er budskapet enkelt: Skal du få den unike smaken av nylaget iskrem, må du til en topp iskrembar eller lage den selv.

Fakta