Meny
 

Kroppen

; Vivian Zahl Olsen (Illustratør)

Trond-Viggo Torgersen bok er en klassiker som svarer forståelig på alle de rare spørsmålene barna har om kroppen. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Barn lurer på mye om kroppen. De peker tidlig på øyne og ører og drar i håret på de voksne. Etter hvert blir de mer avanserte og har helt andre spørsmål - som det ikke alltid er like lett å svare på. Denne populære, reviderte utgaven vil garantert tilfredsstille ditt barns vitebegjærlighet.

Kanskje er barn de beste til å se gleden i å ha en kropp og sette spørsmålstegn ved alle de finurlige løsningene og innordningen den har. Hva er for eksempel ørevoks, og hvorfor får jeg kul i hodet, men blåmerke på låret? Hva skjer når jeg hikker? Og hvordan ble jeg meg? Det er en masse ting om kroppen barn vil ha greie på. Ofte er det ikke så lett å svare for de voksne – enten fordi de rett og slett ikke vet, eller fordi det er en del ting det ikke er så lett å snakke om.

Kroppen fra innerst til ytterst
I boka Kroppen lærer barna om kroppen på en morsom og lettfattelig måte. Den tar for seg hele kroppen fra innerst til ytterst, og stoffet er tilrettelagt slik at barnet forstår hva som menes og hvilke funksjoner og roller de ulike stoffene i oss har. Med en bok å peke i og lese fra, blir det så mye lettere å forklare for barnet.

En klassiker
Denne populære og fargerike boka om kroppen, som første gang ble utgitt for drøyt 30 år siden, har gitt flere generasjoner av vitebegjærlige barn lettfattelige, kloke og morsomme svar på alt som har med den fantastiske kroppen vår å gjøre. En bok som garantert vil tilfredstille ditt barns vitebegjær.

Lær om blant annet:

  • cellene
  • huden
  • synet
  • hørselen 
  • luftveiene
  • skjelettet og musklene
  • matveiene
  • hjertet og blodet
  • utviklingen
  • syk og frisk igjen

Fakta

Om forfatteren

Trond-Viggo Torgersen er artist, mediemann, lege og tidligere barneombud - en mann med et usedvanlig allsidig talent. Full blink traff han med boka Kroppen da den utkom i 1983, illustrert av Vivian Zahl Olsen. Boka var basert på Trond-Viggo Torgersens TV-program med samme navn. I 2003 kom boka i revidert utgave, til glede for en ny generasjon lesere.

Innholdsfortegnelse


Trond-Viggo Torgersen traff blink med boken Kroppen da den utkom i 1983, illustrert av Vivian Zahl Olsen. Boken var basert på TV-programmet hans, og den solgte i 45 000 eksemplarer. Nå er boken igjen å få, i revidert utgave, til glede for en ny generasjon lesere. Dette er en morsom måte å lære om det fantastiske maskineriet som kroppen vår er – om cellene, hvordan vi blir til, huden, synet, hørselen, luftveiene, skjelettet, musklene, fordøyelsen, hjertet, blodet – og hjernen. Levert av © FS Informasjonstjenester