Maya

; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

Isabel Allende er den episke og frodige historiefortellingens grande dame. Nå er hun tilbake med en opprørsk kvinneskildring - og i storslag! Les mer
Vår pris: 379,-
(Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg
 Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!

Om boka

Amerikanske, unge og vakre Maya er 19 år, opprørsk og vrang. Kanskje ikke så rart, med den oppveksten hun har hatt: bokstavelig talt høytflyvende, fraværende foreldre, i tillegg til Nini og Popo, de relativt eksentriske, men likevel kjærlige besteforeldrene i California. Oppdragelsen hennes har vært preget av store doser både astrologi og astronomi, og et rehabiliteringsopphold i Oregon, før hun til slutt har havnet langt ute på skråplanet i Las Vegas.

... en fantastisk roman som viser at det fremdeles går an å skrive pageturnere blottet for klisjeer.
Cathrine Krøger, Dagbladet

Det er for å redde Maya at familien sender henne sørover, til en venn av bestemoren, på den lille øya Chiloé, sør i Chile.

På Chiloé blir hun venn med den mye eldre Manuel Arias. Han interesserer seg for områdets fantastiske, lokale sagn, for overtro og eventyr, og han hjelper henne til et innblikk i sin egen, dramatiske eksil-chilenske familiebakgrunn. Isabel Allende har lånt fra sin egen bakgrunn, men plassert sin unge hovedperson i en skikkelig virvelvind av en historie. Her er overtro og mystikk, politikk og prostitusjon, men også plass til mye mer, både til romantisk kjærlighet og til en merkelig mann som truer Maya på livet.

 

Fakta