Meny

Vikinger i krig

; Vegard Vike

Vikingenes herjinger forente de spanske kongedømmene og stanset Karl den store og frankernes fremrykning i Europa. Overalt der vikingskipene ferdes, fulgte enorme lidelser i deres kjølvann, men i møtet mellom kulturene forandres både de europeiske og nordiske samfunnene. Les mer
Vår pris
454,-
Spar
45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 23 bonuskroner!

Vår pris: 454,-
Spar: 45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 23 bonuskroner!

Om boka

Aldri før har vikingtidas krigskunst, våpen og tokter blitt presentert samlet. Vikinger i krig gir deg historien fra årene 750-1100, populært kalt vikingtida. Denne tiden var en av de mest ekspansive og innovative epokene i de nordiske landenes historie. Vikingenes krigføring etterlot varige spor. Den var medvirkende til at land ble samlet under én konge, den bante vei for de nordeuropeiske nasjonalstatene, samlet de fragmenterte nordiske landene og la grunnlaget for det russiske riket i øst.

Boken om de krigerske vikingene er usedvanlig lekker. Kim Hjardars og Vegard Vikes bok kan matche både som konfirmasjonsgave og som pensumbok.
Guri Hjeltnes, VG

Boka viser vikingenes offensive og defensive krigføring, deres våpenteknologi, militære tradisjon og taktikk. Underveis tas leseren med på de omfattende plyndrings- og erobringskampanjene som brakte vikingene helt til de muslimske rikene rundt Kaspihavet i øst, til Bagdad og Jerusalem i sør, til dagens Russland i nord og til indianerne i Amerika i vest. Gjennom detaljerte rekonstruksjoner, illustrasjoner, kart og foto gir Vikinger i krig et levende innblikk i en av de mest spennende epoker i Europas historie.

En førsteklasses formidling av vikingenes verden som forener tiltalende form med faglig tyngde.
Aftenposten

Denne rikt illustrerte praktboka forteller om en tid vi alle elsker å lære om.

Fakta