Meny
 

Lars

Evig originale og alltid poetiske Svein Nyhus har skapt en populær pekebokserie for de aller minste leserne. Les mer
Vår pris
79,-
Spar
200,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 79,-
Spar: 200,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Bøkene om lille Lars ble fort favoritter hos både barn og ikke minst hos anmeldere da de utkom. Og det med rette; Lars er en ellevill og kul liten kar i stripete pysjamas, som liker å danse og gjemme seg. Teksten er enkel og akkurat passe filosofisk, og streken er nyskapende gjenkjennelig.

En pekebok blant årets beste bøker? Ja visst. Denne poetiske flisa holder et svært høyt kunstnerisk nivå, og er samtidig en innertier hos de aller yngste bokelskerne
Marie L. Kleve, Dagbladet

illustrasjon fra Lars

Prisbelønt illustratør
Svein Nyhus har siden 1993 tegnet og skrevet barnebøker. Han blander enkelt språk og karikerte figurer med undring og alvor. På den måten formidler han dyp klokskap om verden og livet. Nyhus har høstet svært god kritikker for sin utgivelser og vunnet flere litterære priser, bla. Brageprisen sammen med kona Gro Dahle for boka Snill. Han har flere ganger blitt nominert til Astrid Lindgrens Memorial Award, som er verdens største pris for barne- og ungdomslitteratur. Tegneteknikken varierer fra blyant og vannfarger til papirkollasj og tusjpensel fargelagt digitalt. Serien om lille Lars er underholdende for både barn og voksne.

FAKTA
Utgitt:
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788252579444
Nr: 8001901
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger