Sushi og vin

rågodt fra Alex Sushi

; Nancy Bundt (Illustratør)

I denne lekre boka lærer du å lage deilig sushi hjemme, fra Norges beste sushi-kokk! Les mer
Vår pris
454,-
Spar
45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 23 bonuskroner!

Vår pris: 454,-
Spar: 45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 23 bonuskroner!

Om boka

Geir Salvesen, Aftenpostens vinguru, står bak denne lekre boka om sushi og gode kombinasjoner mellom sushi og vin. Han har fått innpass på kjøkkenet til restauranten Alex sushi, anerkjent som Norges beste gjennom en årrekke, og i denne boka deler han oppskrifter og anbefalinger med leserne. Les om sushi-tradisjoner og -trender, les om umami, studér ulike drikkevalg, og ikke minst: Lær deg å lage lekker sushi selv!
Oppskriftene fra Alex er lett forståelige. Her finner du alt du trenger å vite om både råvarer og metodikk for å trylle fram delikatesser hjemme på din egen kjøkkenbenk!

Les mer om:

  • Nigiri, maki og sashimi
  • 11 sushibud Ichiban – viljen til å være best
  • Mer enn fisk!
  • Tempura
  • Hva passer best i glasset?

Fakta