Meny
 

Femte hjul på vogna

; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: En pingles dagbok 7

En pingles dagbok har åpnet latterdøren til leserne og anmelderne, og har fantastisk treffsikre betraktninger og morsomme tegninger. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

På valentinsdagen skal det være skoleball på skolen til Greg, og Gregs verden blir plutselig snudd på hodet. Han må finne en date til den store kvelden - en som er passe søt, ikke allerede opptatt, og ikke minst: En som sier ja. Greg er redd for at akkurat det ikke blir så lett. Utsiktene er ikke så lyse for bestevennen Rowley heller, men det er jo en mager trøst.

illustrasjon fra boka

Når nøden er størst
Hjemme er stemningen litt amper, fordi onkel Gary, broren til Gregs pappa, nettopp har flyttet inn hos dem etter å ha investert alle pengene sine i t-skjorter som det nesten står Boston på. Botson er jo like i nærheten, men merkelig nok er det ikke så lett å få solgt t-skjortene. Men kanskje han kan han være til hjelp med å skaffe Greg en date til skoleballet? Han har jo tross alt vært gift fem ganger allerede, så han må vel gjøre noe riktig. Det skal vise seg at Gary ikke er noen pålitelig rådgiver i jentespørsmål heller - det finner Greg ut smått om senn.

Storartet humor
Greg forteller historien på sitt sedvanlige vis, med mange og snirklete digresjoner. Leserne ler i medlidenhet med Greg, og vi ler i oppgitthet over hans merkelige ideer og påfunn. De enkle strektegningene er perfekt følge til Gregs skjeve betraktninger, og det er bare å fastslå at Jeff Kinney har truffet blink, også med den sjuende boka om pingla Greg. Dette er lesemotivasjon som burde gis ut på blå resept! Faktisk har forfatter Jeff Kinney klart å trekke så mange unge lesere inn i Gregs univers at han i 2009 ble kåret til en av verdens 100 mest innflytelsesrike personer av Time Magazine - for sin innsats for å få lesevegrere til å lese.

En seier for lesingen!

  • Startet som tegneseriestriper på Internett.
  • Internasjonal suksess, fast plass på bestselgerlistene, oversatt til 43 språk. Siste bok i serien kom i et svimlende førsteopplag på 5 millioner eksemplarer i USA.
  • Bøker til å le HØYT av.
  • Høy grad av gjenkjennelse.
  • Fantastisk treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler.