Meny
 

Absolutt ukyssa

NB: Dette er IKKE en klissete kjærlighetshistorie!!!

; Nina Elisabeth Grøntvedt (Illustratør)

Serie: Odas dagbok 2

Oda er 12 år, og bestevenn med Helle. Hun er forelska i broren til Helle - men han er forelska i Ninni. Så begynner det er ny gutt i klassen, og hele livet til Oda blir snudd opp ned. Les mer
Vår pris
136,-
Spar
13,-

Veil. pris: 149,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 136,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 149,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

illustrasjon fra bokaDet er mye som er skikkelig vanskelig når man er tolv år, og UNGDOM. Faren til Oda påstår riktignok at man ikke kan være ungdom før man blir tretten, men det tror ikke Oda på. Helle og Oda er bestevenner, men noe er annerledes.
"Det er noe bølgete mellom meg og Helle for tida," tenker Oda. Hun tenker i det hele tatt ganske mye; på at hun holder på å bli ungdom. På Stian, broren til Helle, som hun er dødsens forelska i - men som kanskje har fått seg kjæreste. Og så tenker hun på Helle, som har fått to nye venninner. Men mest av alt tenker hun på seg selv: At hun snart skal begynne på ungdomsskolen, og er ABSOLUTT UKYSSA!

Med Absolutt ukyssa har hun igjen skrevet en bok som plasserer seg i toppsjiktet av norske ungdomsbøker
Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

En skikkelig dårlig idé
Men hvordan skal man klare å bli en erfaren kysser når du aldri har prøvd? Oda får en desperat idé, som truer med å ødelegge alt. Og det verste av alt: Plutselig oppdager hun at det er en gutt der, og han har garantert sett alt! Oda klarer likevel å holde maska ganske bra - helt til gutten dukker opp i klasserommet. Ikke bare skal han begynne i klassen - han skal til og med sitte ved siden av henne. Og bo i nabohuset. Stort verre kan det ikke bli. Han kommer garantert til å fortelle alle hva han har sett, så kommer Oda til å bli sosialt død. Og ikke kan hun fortelle Helle hvorfor hun ikke liker den nye gutten heller - for da må hun jo fortelle hemmeligheten ...

Jeg kjenner mange som har den første boken om Oda som en favorittbok, og det er lett å anbefale denne oppfølgeren også!
Morten Olsen Haugen

illustrasjon fra boka

Kjære dagbok
I fyldige fotnoter forklarer Oda både det ene og det andre av interessante og viktige saker og ting, og den nye dagboka fylles raskt opp med fortellinger, lister og, ikke minst, Odas uforliknelige illustrasjoner og tegnede kommentarer til alt som skjer. Med litt mer refleksjon, men med like mye varme og humor, er Absolutt ukyssa en pinlig, morsom og god oppfølger til Hei, det er meg!

Fakta