Meny
 

Georgs magiske medisin

; Quentin Blake (Illustratør) ; Tor Edvin Dahl (Oversetter)

De fleste bestemødre er søte, vennlige og hjelpsomme gamle damer. Men ikke Georg sin. Han er nødt til å finne en medsin som kan gjøre underverker med ufyselige bestemødre. Les mer
Vår pris
79,-
Spar
150,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 79,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Roald Dahl er verdens kanskje mest geniale barnebokforfatter. Barn over hele verden elsker hans hemningsløse, kloke og sprudlende fortellinger. Nå har boka Georgs magiske medisin kommet i ny utgave med morsomme fargeillustrasjoner.

En ufyselig bestemor
Georgs bestemor er ikke som bestemødre flest – snill og koselig. Georgs bestemor er nemlig nifs, og hun syter, klager, knurrer og bråker. Hver eneste dag sitter hun i stolen sin ved vinduet, og det eneste hun gjorde er å klage og blande seg opp i alt mulig. Ikke en eneste dag har hun så mye som smilt til Georg. Så Georg orker bare ikke mer av denne bestemoren og bestemmer seg for å gi henne en skikkelig lærepenge. Hun skal få smake sin egen medisin! Men da er han nødt til å lage en magisk en, hvor tennvæske, loppepulver, grisepiller, frostvæske og hårfjerner er viktige ingredienser ...

illustrasjon

En forfatter i særklasse
Roald Dahl var en forfatter i særklasse. Han skapte en verden av uuttømmelig fantasi, humor og alvor. Han var alltid på barnas side, og lot aldri en sjanse gå fra seg til å gi et lite spark til de maktsyke, arrogante, autoritære og dømmende. Voksne, selvfølgelig. Men først og fremst får han oss til å le og noen ganger grøsse litt. Han blir ikke uten grunn regnet som en av barnelitteraturens morsomste forfattere. I England deles det ut en pris til årets morsomste barnebok, en pris som ikke overraskende bærer hans navn, nemlig Roald Dahl Funny Prize.

Fakta

Om forfatteren

forfatterenRoald Dahl har gledet unge lesere med frydefulle historier i over 30 år. Hans fantasi og humor gjør bøkene til bestselgere over hele verden. Han er født i Wales i Storbritannia.
Foreldrene hans var norske, og hver sommer reiste de på sommerferie til Norge. Som barn var Roald Dahl tospråklig. Hjemme leste de norske folkeeventyr, og i hans barnebøker er handlingen av og til lagt til Norge. Dette er mest tydelig i boka Heksene.