Året rundt i Vrimleby

; Rotraut Susanne Berner (Illustratør)

De fire årstider i Vrimleby er nå samlet i en bok. En sikker vinner for barn som er glad i å gå på oppdagelsesferd i bildene. Les mer
Vår pris: 99,-
Spar: 180,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

 Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Året rundt i Vrimleby byr på en rekke spennende oppdagelsesreiser for leseren. Bildene vrimler av detaljer, men er samtidig klare og tydelige, i sjarmerende og fargeglad tegnestil.

Populær årstidsbokkvartett
Gjennom de fire årstidene finner du den samme småbyen med hus, gater og et vrimmel av detaljer. Bildene gjemmer en rekke små fortellinger som handler om hva folk og dyr opplever en vanlig sommer- eller vinterdag. Det blir mange spennende oppdagelsesreiser for bilde-leseren - som kan følge hver person fra bilde til bilde og se hva som skjer. Enkelte av de viktigste personene blir i tillegg presentert på baksiden av omslaget. Leseren må fantasere fram fortellingene selv, for boka inneholder ikke tekst.

illustrasjon

Personenen går igjen og utvikler seg fra ett dag til en annen, for eksempel en gutt fra barnehage til skolebarn, en kvinnes første graviditet og neste dagen på veien med barnevogner, etc. Året rundt i Vrimleby er en bok som barn kan sitte med i lange stunder og stadig oppdage noe nytt i.

Året rundt i Vrimleby med spennende detaljer og små og store historier fra hverdag og fest gir fantastiske muligheter for å fantasere med barna og ha gode samtaler om våre dager.
Karianne Gamkinn - Mammadamen.no

Fakta