Gregor i Underlandet

; Jørn Roeim (Oversetter) ; Eilert Sundt (Oversetter)

Ny fantasy-serie fra Suzanne Collins, forfatteren av Dødslekene! Les mer
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-
Veil. pris: 279,- (Innbundet)

Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag
 Kjøp NÅ - få 25 bonuskroner!

Om boka

Gregor i Underlandet handler om en farefull og eventyrlig verden. Underverdenen ligger der du minst skulle vente det: Direkte under New Yorks travle gater.

Etter at faren forsvant har ikke moren til Gregor råd til å reise på ferie. Gregor blir satt til å passe lillesøsteren Boots, som er to år, mens moren er på arbeid. Han synes ikke ferieutsiktene er så veldig gode, men han er glad i lillesøsteren sin og gjør det han må gjøre. En dag tar han med seg Boots ned i vaskekjelleren for å vaske klær. Der nede er det kjøligere enn oppe i leiligheten, og han tar seg i å dagdrømme litt. Brått kan han ikke se Boots? Han får øye på de små føttene hennes som stikker ut av en tørketrommel, og blir lettet - hun har hvert fall ikke forsvunnet, sånn som faren.

Ned kaninhullet
I det han bøyer seg inn i vasketrommelen for å trekke henne ut, blir han sugd innover. De faller og faller i en liten evighet, omtrent som Alica i eventyrland. Når de omsider lander befinner de seg på et mørkt og skummelt sted – de har kommet til Underlandet, under byen. Der bor det mennesker i anspent sameksistens med enorme edderkopper, flaggermus, kakerlakker og rotter. Den skjøre freden er truet, men Gregor vil ikke ta parti i konflikten. Han vil bare komme seg hjem igjen. Men da han får høre om en profeti som forutsier at han skal spille en viktig rolle i Underlandets fremtid, skjønner han at det kan være den eneste måten å få svar på den store gåten i livet hans på. Det han ikke vet, er at denne utforskingen skal komme til å forandre både ham og Underlandet for bestandig.

Vår nye helt Gregor
Gregor i Underlandet river leserne med seg inn i en verden full av spenning, grøss og humor i herlig blanding - det gjør underverker for leselysten! De fleste som leser denne boka vil ganske sikkert umiddelbart begynne å vente på bok nummer to om Gregor. Underlandet er et univers som lesere fra ti år og oppover vil la seg fenge av, og som i Dødslekene er historie og plot imponerende gjennomarbeidet og gjennomtenkt.

Fakta