Meny
 

12 uker til et sunnere liv og en smalere midje

Vær med på Berit Nordstrands 12-ukersreise til et sunnere liv med en smalere midje. Nyt mat som forbrenner magefettet! I tillegg til at du blir tynnere, vil du få mer energi og overskudd og samtidig forebygge en rekke livsstilssykdommer. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Berit Nordstrand er en imponerende formidler av kosthold og ernæring. Hun er lege, seksbarnsmor og livsnyter som har jobbet med rusavvenning og som terapeut og som overlege i farmakologi.

I 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje guider Berit deg gjennom en forvandling, en kostholds- og holdningsendring som gjør at du kvitter deg med magefettet, som i seg selv er et tegn på helsefare.

Boka veileder deg i de ulike stadiene til hvilken mat du må spise og hva du må unngå. Dette er ikke en diett basert på å telle kalorier, men en plan for hvordan du kan endre kostholdet og spise deg mett på mat som øker forbrenningen og sikrer din helse. Boka inneholder mer enn 60 smakfulle oppskrifter som hjelper deg å finne fram til et nytt kosthold bygget på nøklene i Berits prinsipper. På 12 uker minsker vekten med 5-10 kg, og du får en ny dose energi.

Berit Nordstrand er spesialist i farmakologi og har lang erfaring med å endre folks eksisterende vaner og gi dem nye. Hun har skrevet to bøker om kosthold og helseeffekt.  12 uker til et sunnere liv og en smalere midje er utgitt i samarbeid med Fraiva. Foto: Studio Dreyer Hensley.

Fakta

Bla i boka