La oss snakke om krig

veteraner, soldatmødre, krigsflyktninger og militærnektere forteller

Barbara Gentikow (Redaktør)

Denne boken handler om krig i vår tid. Den prøver å bryte en taushet, fremme en livsviktig debatt og få oss til å tenke på alternative former for konfliktløsning. Norge har etter 1945 deltatt i en lang rekke bevæpnede «intervensjoner» i andre land, men å kalle disse for krig er et tabu. Les mer
Vår pris: 228,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 250,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Denne boken handler om krig i vår tid. Den prøver å bryte en taushet, fremme en livsviktig debatt og få oss til å tenke på alternative former for konfliktløsning. Norge har etter 1945 deltatt i en lang rekke bevæpnede «intervensjoner» i andre land, men å kalle disse for krig er et tabu. Hvorfor er det slik? Vet vi ikke hva krig er? Ønsker vi ikke å vite det?

Bokens redaktør har bedt en rekke mennesker om å fortelle om krig, mennesker som enten har opplevd krig på sin egen kropp og sjel eller har reflektert over hva krig er og har nektet å delta. Det er både hjerteskjærende og opplysende fortellinger som peker på nødvendigheten av å oppnå fred med andre, ikke-voldelige, politiske former for konfliktløsninger.

Fakta